StoryEditorOCM
SplitNIJE ZADOVOLJAN

Vijećnik splitskog HDZ-a o sjednici zbog zagađenja zraka: Ništa od žurnih mjera zaštite sugrađana, samo dnevna politika

Piše Split SD
27. srpnja 2023. - 18:18

Nakon završene tematske sjednice o onečišćenju zraka na Brdima i Neslanovcu, Jakša Balov, predsjednik kluba vijećnika HDZ-a izrazio je putem Facebooka svoje nezadovoljstvo epilogom zasjedanja.

image
Vojko Bašić/Cropix

- Dok se u jednom trenutku i činilo kako i gradonačelnik razumno promišlja, na kraju, mi, HDZ Split, nismo mogli podržati dva od tri zaključka koji ne upućuju gotovo na nikakvo postupanje s ciljem žurne zaštite naših sugrađana. Dakle, s današnje sjednice Gradskog vijeća Grada Splita, ništa konkretno nije proizašlo, a nama je to neprihvatljivo.

image
Facebook/Screenshot

Naša intencija je bila žurna odluka pokretanja Kratkoročnog plana zaštite zraka kao prva pomoć sugrađanima, ali ostali nisu djelili takav pogled.

Politika bez stvarnih pomaka, odluka koje pomažu sad i koje obvezuju na brigu građana ono su što nam je trebalo. To građani Splita, posebno oni Brda i Neslanovca, nisu dobili.

Još jednom se pokazuje kako strateški i sa stvarnom brigom postupa jedino HDZ. Ostali se žele baviti dnevnom politikom. Žalosno, ali istinito... - naveo je Balov.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 13:17