StoryEditorOCM
SplitPLJUŠTE REAKCIJE

Splitski SDP-ovac o stanju u ‘Vodovodu‘: ‘Puljkovi nadzornici pustili su glas jedino kad su žicali nove laptope za rad‘

Piše Split sD
1. prosinca 2023. - 17:56

Davor Matijević, predsjednik splitskog SDP-a i gradski vijećnik, komentirao je najnovija događanja oko gradske tvrtke "Vodovod i kanalizacije" koji bi prema sadašnjim najava ovu godine trebala završiti s gubitkom od dva milijuna eura. 

Puljak: Šuta je najnesposobniji direktor u povijesti. U ViK-u su upitne plaće, ali i opskrba vodom

- Split je taoc prepucavanja i politikanstva HDZ-a i Centra i tome svjedoči i ova situacija oko "Vodovoda". HDZ brani bivšeg direktora i opstruira sadašnjeg, a Puljak saziva presice i čudi se kao da je tek postao gradonačelnik, a ne da je tu već dvije i pol godine.

I dok sam ja kritizirao rad Šute i 2021. godine, zamjenik Kuzmanić ga je tad javno pozivao da se kandidira i prijavi na novi natječaj za direktora. Da nije bilo vanrednih izbora, Šuta bi dobio novi mandat.

Ako je situacija u "Vodovodu" tako kaotična, šta su radili članovi Nadzornog odbora koje je tu postavio Puljak? Je li oni uopće prate šta se u firmi događa ili su tu samo da bi dobili skoro 300 eura mjesečne naknade? Jedini glas koji su pustili Puljkovi članovi Nadzornog odbora je žicanje da im se kupe tableti za rad, a što im je direktor Šuta tad i uslišio.

I ne sumnjam da nas čekaju dani novog prepucavanja i tumačenja obiju strana od kojeg naši građani nemaju apsolutno ništa. Jedino šta naši sugrađani imaju su zalihe pitke vode koje nam trebaju čim padnu tri kapi kiše jer nam se voda zamuti. Hvala HDZ-u i Centru - napisao je Matijević. 

image

Davor Matijević o "Vodovodu i kanalizaciji"

Facebook/Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 08:14