StoryEditorOCM
Splitspasioci u tuzi

Splitski HGSS-ovci shrvani zbog napada na svog kolegu: ‘Sve nas je šokiralo, propucan je ispred kuće nakon dežurstva...‘

Piše Split SD
2. travnja 2024. - 18:31

U splitskoj stanici HGSS-a šokirani su situacijom u kojoj je njihov pripadnik sinoć propucan u Kaštelima zbog navodne svađe oko parking mjesta.

Medijima se na konferenciji za novinare u splitskoj stanici obratio Branimir Jukić, pročelnik splitskog HGSS-a.

- Sinoć je stradao naš kolega Kruno. On je jučer bio na cjelodnevnom dežurstvu na Kozjaku. Prilikom povratka doma oko 19 i 30 teško je ozlijeđen ispred svoje kuće. Kruno je naš dugogodišnji član i jako vrijedan kolega. Sve nas je to šokiralo, mislim da je šokiralo svakog normalnog.

On je u bolnici i nama je sad najbitnije da mu bude dobro, da se oporavi, da se vrati svojoj obitelji i nama u službu.Ovo što se dogodilo je društveno pogubna činjenica. Sve nas je to jako pogodilo i šokiralo - kazao je.

image
HGSS/ Facebook

O svom kolegi je naveo kako je pripadnik HGSS-a deset godina te da iza sebe ima velik broj akcija spašavanja.

- U mnogo situacija je pomogao drugima, a evo jučer, kad se vraćao s dežurstva... On je bio u ulozi osiguranja ispred HGSS-a, službena osoba, to mu se dogodilo ispred kuće - naveo je te se zahvalio liječnicima i policiji.

Napomenuo je kako je u stalnom kontaktu s njegovom obitelji te da se nedavno čuo s njegovom suprugom, te da su im svi pripadnici HGSS-a na raspolaganju.

- Kruno je suprug i otac dvoje djece. To se dogodilo kad je ono malo vremena što mu je ostalo od blagdana trebao provesti sa svojom obitelji… - zaključio je Jukić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 06:27