StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSRETNA U SVOJOJ KOŽI

Suzana Mančić u kupaćem: Nije idealno, ali sam prezadovoljna!; Pljušte pohvale i kritike: Vide se godine i s tretmanima

Piše Scena SD
5. srpnja 2023. - 21:57

"Drage žene, moram da se pohvalim: nije idealno, ali prezadovoljna sam stanjem svog tijela i kože! Ali moram da kažem, ovo je trud i rad..." - napisala je, između ostalog, Suzana Mančić, nekadašnja popularna beogradska tv voditeljica koja će zauvijek ostati zapamćena i kao "najseksi loto djevojka" u povijesti tog formata na ovim prostorima.

Suzanina objava izazvala je, mahom, oduševljene komentare njezinih pratiteljica, ali dakako da se uvijek nađu i oni koji će rađe kritizirati.

"Ova žena može imati i 100 godina, seksipil izbija iz njene pojave, nema to veze s tretmanima.. Isto ko i Marilyn Monroe, bilo je i ljepših žena od nje, al‘ ona je ostala oličenje seksipila i ženstvenosti", "Fantastično izgledate za svoje godine, vjerojatno se lijepo osjećate, vidim ne skidate osmijeh s lica!" - poručuju joj.

"Teba trenirati i biti prirodan, nema narod pare za glupe tretmane, a ti Suzo ne možeš više izgledati kao djevojka. Obožavam te, al‘ se vide godine na tebi i s tretmanima" - dometnula je druga.

"Stvarno divno izgledate, bez obzira na tretmane. Ne obazirite se na zle jezike koje pokušavaju to osporiti. Lijepa, nasmijana, prija vidjeti. Svaka vam čast i želim vam da punim plućima uživate u zdravlju i s mirom u duši" - brzo je stigla podrška.

Biografski izvori pišu kako je Suzana Mančić kao djevojčica trenirala balet i maštala da će joj to biti zanimanje, no snove joj je srušio ruski baletni pedagog koji je joj je rekao da je sa 178 centimetara previsoka i da bi bilo idealno da trenira košarku.

Pred kraj gimnazije postala je članicom glazbene grupe "Trag", s kojom je čak snimila i album, te nastupala na koncertima i festivalima.

Nakon toga je upisala Pravni fakultet, koji je, zbog estradne karijere, ipak završila poslije deset godina. Tijekom studija se jako zaljubila i zbog ljubavi neko vrijeme živjela u Kuvajtu.

Kad je veza pukla, Suzana se vratila u Beograd i počela raditi na RTS-u, sinkronizirajući crtane filmove i čitajući reklame. Ubrzo je dobila ponudu da vodi emisiju "Loto“ i preko noći je postala velika zvijezda.

Suzana Mančić se 1989. godine udala za Nebojšu Kunića, bubnjara nekadašnje grupe Sedmorica mladih, s kojim je sljedeće godine dobila kći Teodoru.

Tijekom ratnih godina nisu ostali u Srbiji, živjeli su na Cipru i u Moskvi. 1995. godine je rodila drugu kći, Nataliju. Nakon osam godina braka par se razveo i Suzana se vratila u Srbiju. Kasnije je ljubavnu sreću našla u zagrljaju Grka Simeona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 17:16