StoryEditorOCM
Zvijezde onlineOTVORENa oko svega

Suzana Mančić skinula očale i pokazala rane iznad očiju, evo kako izgleda nakon estetske intervencije! Sviđa joj se

Piše Scena SD
12. veljače 2024. - 18:37

Suzana Mančić je na Instagramu objavila fotografiju nakon zahvata na očnim kapcima i napisala:

"Sutra će biti točno sedam dana od korekcije kapaka, jucer smo skinuli konce. Sviđa mi se, zadovoljna sam" - navela je Beograđanka, diljem bivše države zauvijek proslavljena kao "Loto djevojka".

"Naprosto nevjerojatno da nemaš podlijeve.?", "Supeeeeer je", "Odlično napravljeno❤️"... - hvale je oduševljeno pratiteljice.

"Prezadovoljna sam stanjem svog tijela i kože! Ali moram da kažem, ovo je trud i rad..." - komentirala je prošlog ljeta.

Operacija kapaka, dakako, nije prva estetska korekcija koju je obavila, a uvijek je vrlo iskrena na ovu temu. Nos i grudi je operirala još kao mlada djevojka.

"Grudi i nos sam riješila na vrijeme, kao vrlo mlada devojka. Zašto sam morala imati kompleks zbog nosa? Nisam htjela! Kad me upoznao poznati slikar Mića Popović, rekao mi je: ‘Djevojko, vi izgledate kao antička boginja‘. Ja sam željela da bude prćasti. I poslije toga sam otišla i riješila nos. Poslije nekoliko godina riješila sam i grudi završila svoje. Eto" - ispričala je Suzana, a piše kurir.

Biografski izvori pišu kako je Suzana Mančić kao djevojčica trenirala balet i maštala da će joj to biti zanimanje, no snove joj je srušio ruski baletni pedagog koji je joj je rekao da je sa 178 centimetara previsoka i da bi bilo idealno da trenira košarku.

Pred kraj gimnazije postala je članicom glazbene grupe "Trag", s kojom je čak snimila i album, te nastupala na koncertima i festivalima.

Nakon toga je upisala Pravni fakultet, koji je, zbog estradne karijere, ipak završila poslije deset godina. Tijekom studija se jako zaljubila i zbog ljubavi neko vrijeme živjela u Kuvajtu.

Kad je veza pukla, Suzana se vratila u Beograd i počela raditi na RTS-u, sinkronizirajući crtane filmove i čitajući reklame. Ubrzo je dobila ponudu da vodi emisiju "Loto“ i preko noći je postala velika zvijezda među milijunima gledatelja.

Suzana Mančić se 1989. godine udala za Nebojšu Kunića, bubnjara nekadašnje grupe Sedmorica mladih, s kojim je sljedeće godine dobila kći Teodoru.

Tijekom ratnih godina nisu ostali u Srbiji, živjeli su na Cipru i u Moskvi. 1995. godine je rodila drugu kći, Nataliju. Nakon osam godina braka par se razveo i Suzana se vratila u Srbiju. Kasnije je ljubavnu sreću našla u zagrljaju Grka Simeona.

image

Suzana Mančić snimljena nedavno u Zagrebu u društvu Alke Vuice

Josip Čekada, Tomislav Beroš
image

Suzana Mančić u Zagrebu

Josip Čekada, Tomislav Beroš
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 11:42