StoryEditorOCM
Zvijezde onlineGUCCI ZA PO KUĆI

Ronaldova Georgina u Gucciju od glave do pete, napali je zbog stylinga: Možeš curu odvesti iz sela, ali ne i selo iz nje

Piše I.P.
8. studenog 2023. - 17:19

Partnericu Cristiana Ronalda na Instagramu prati gotovo 50 milijuna ljudi, a ona skoro svaki dan plijeni pozornost fotografijama života na visokoj nozi koje redovito objavljuje. Georgina Rodriguez, koja s nogometnom zvijezdom odgaja petero djece sad je pak pozirala za svoju društvenu mrežu u Gucciju od glave do pete. Odjenula je sako s logom talijanskog modnog brenda, "utegla" se u Guccijev remen i obula bijele cipele s debelim potplatom, također Guccijeve. 

Pratitelji joj nisu ostali dužni. Nizali su se komentari poput "pod hitno nabavi stilista", "ovaj styling je užasan", ali i "možeš djevojku odvesti iz sela, ali ne i selo iz nje".

Goergina je ignorirala negativne komentare. Ispod fotografije koju je objavila na svom Instagramu samo je napisala "sretnica". 

U nedavnom showu koji je izašao o njoj na Netflixu rekla je da nema stilista jer oni ne mogu pogoditi njen istančan modni ukus. "Pa što ako volim nositi luksuzan nakit i trenirku. Meni se to sviđa", rekla je u showu.

image

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo

AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 02:13