StoryEditorOCM
Zvijezde onlineizazvala pomutnju

Omiljena splitska voditeljica objavila fotografiju i sretnu vijest, čestitali joj brojni poznati; Nije sve kako izgleda

Piše SCENA SD
1. travnja 2024. - 20:02

Voditeljica Marijana Batinić izazvala je pravu pomutnju na društvenim mrežama nakon što je objavila nekoliko fotografija iz svog rodnog Splita, gdje je provela Uskrs. No, nije samo to izazvalo pažnju pratitelja - jedna fotografija posebno je privukla pažnju.

Na slici koju je objavila, Marijana se pozirala u jednom splitskom hotelu, držeći se za trbuh u pozi koja je odmah izazvala spekulacije da bi mogla biti trudna. Mnogi poznati, ali i obični pratitelji, počeli su joj upućivati čestitke misleći da je voditeljica u drugom stanju.

Međutim, Batinić je brzo razjasnila situaciju svojom duhovitom porukom. "I tako… Malo je reći da sam se prejela, malo mi je neugodno. A vi kako ste? Ne vjeruj uvijek svojim očima - stara prvoaprilska", napisala je voditeljica, otkrivajući da je  zapravo riječ o prvotravanjskoj šali.

Ova šala Marijane Batinić nije iznenađujuća s obzirom na to da je Prvi april poznat kao dan kada ljudi diljem svijeta puštaju mašti na volju i izvode razne šale i prevare. Ipak, mnogi pratitelji su priznali da su nasamareni, ali su se istovremeno i nasmijali njezinoj duhovitosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 18:30