StoryEditorOCM
Zvijezde onlineŽIVOTNA PROMJENA

Ana napustila crkvu i nasilnog supruga pa odlučila zarađivati golotinjom na OnlyFansu: ‘Bliže sam Bogu nego ikad‘

Piše D. J./Jutarnji list
16. prosinca 2023. - 09:48

Bivša manekenka, koja je sudjelovala u izboru za najbolju stražnjicu, nakon čega je postala pastorica u Brazilu, Ana Akiva (36), objavila je da je napustila crkvu i namjerava se priključiti OnlyFansu. Kaže da će se "možda kasnije vratiti u crkvu", ali trenutno se osjeća "bliže Bogu nego ikada", piše Jutarnji list

image

Ana Akiva

Privatni Album/

- Vjerujem da me stvaranje senzualnog sadržaja ne umanjuje kao kćer Božju ili kao osobu - rekla je Akiva, prenosi NY Post, te dodaje da je svoju ulogu pastorice napustila iz poštovanja prema Bogu.

- Počela sam uviđati da je crkva pokvarena sredina, gora od sekularnog svijeta, jer tamo propovijedaju jedno, a žive drugo. Ne svi, ali velik dio njih je korumpiran - dodala je poručivši da onaj tko je bez grijeha neka baci kamen prvi.

image

Ana Akiva

Privatni Album

Na životni zaokret odlučila se i zbog bivšeg supruga, pastora Yusefa Akive, za kojeg kaže da ju je kočio tijekom njihova šestogodišnjeg braka.

- Zabranio mi je da radim izvan kuće i da imam prijatelje. Živio je za svoju obitelj i svoju crkvu. Teško je biti sretan pored nekoga tko ti upravlja životom, tko te naziva smećem, pljuje ti u lice... Brojne žene to prolaze u crkvi i pate u tišini kao što sam patila ja - rekla je Ana Akiva.

Također naglašava da su sve češća izvješća o ženama koje su "žrtve narcisa" koje se krivaju iza vjere.

- Neki vjerski citati govore o podložnosti, poslušnosti i šutnji - dodala je.

- Dugo sam patila, opraštala sva zlostavljanja jer sam bila uvjerena da je to moja obaveza - zaključila je. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 17:38