StoryEditorOCM

Kakva transformacija, Minea se pohvalila drastičnim gubitkom kilograma, objavila fotografije, izgleda odlično

Piše SCENA SD
20. srpnja 2023. - 21:11

Renata Končić posljednjih dana uživa na ljetovanju i u bezbrižnom odmoru. Objavila je fotografiju na moru u majici i suknji.

No i to je bilo dovoljno kako bi primijetiti da pjevačica i TV voditeljica odavno nije bolje izgledala. Minea je nedavno smršavjela što se da primijetiti na svim njezinim novijim fotografijama.

Voditeljica se ranije pohvalila da redovito vježba, a u nekoliko je navrata govorila i o svojoj prehrani.

‘Pitate me često u posljednje vrijeme gdje vježbam i kako održavam liniju. Prije svega drago mi je da primjećujete promjene i da se sav trud isplati, iako sve što radim, radim isključivo radi sebe i da se ja dobro osjećam‘, napisala je nedavno svojim pratiteljima na Instagramu, otkrivši da odrađuje treninge na vakuumskoj traci za trčanje i hodanje te vakuumskom ležećem biciklu. Naime, vakuum potiče dodatno izgaranje masti.

‘Što se vizualnog tiče, volim ‘papati‘, pa da se to ne bi previše vidjelo, povremeno pripazim što jedem, a nastojim redovito i vježbati‘, rekla je jednom za Jutarnji list te dodala da je protivnica strogih dijeta. ‘Kod mene ne funkcioniraju. Ja sama najbolje znam što smijem, a što ne smijem. Kad pretjeram, izbacim kruh, tijesto i slatko, a jedem puno kuhanog, povrća, ribe‘, dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 18:41