StoryEditorOCM

Godinama je patila od gubitka kose, a sada je Jada Pinkett Smith objavila svoju novu fotografiju s kratkom frizurom

Piše SCENA SD
8. kolovoza 2023. - 19:19

Jada Pinkett Smith (51) sretna je što joj kosa opet raste. Supruga holivudske zvijezde Willa Smitha (54) podijelila je na svom Instagramu dva selfija na kojima se vidi kako je ranije bila ćelava, a sada ima kratku, izbijeljenu kosu. Voditeljica već godinama pati od alopecije areata, gubitka kose.

Komentirajući svoju objavu na Instagramu, napisala je: "Ova kosa ovdje se ponaša kao da se pokušava vratiti." Kao dokaz novog rasta kose objavila je dvije slike. Ona s obrijanom ćelavom glavom je iz prošlosti, naglasila je. Druga slika, koja joj prikazuje kratku, jaku kosu, je sadašnjost. Nadalje, glumica i voditeljica napisala je: "Još uvijek imam nekoliko problematičnih područja, ali - vidjet ćemo."

Jada je prvi put progovorila o gubitku kose u epizodi svog talk showa "Red Table Talk" 2018. godine: "Mnogi su pitali zašto nosim turbane. Pa, nisam govorila o tome. Nije lako govoriti o tome, ali razgovarat ću o tome."

Zatim je opisala: "Jednog dana bila sam pod tušem i imala pregršt kose u rukama i samo pomislila: ‘O moj Bože, hoću li uskoro biti ćelava?‘" Bio je to jedan od onih trenutaka u njezinom životu "gdje sam se doslovno tresla od straha". Zbog  gubitka kose uvijek brije ćelavu glavu.

"Moja kosa je bila veliki dio mene", dodala je. "Briga o mojoj kosi je bio prekrasan ritual." Jednog dana pala joj je na pamet misao da možda više nikada neće moći birati hoće li imati kosu ili ne.

Koliko je tema opterećuje, kao i cijelu obitelj, postalo je jasno na dodjeli Oscara 2022. godine. Nakon što se voditelj Chris Rock (58) našalio na račun ćelave glave Jade na pozornici, Will Smith je skočio i ošamario ga usred svečanosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 03:40