StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNAKON RAZVODA

Domaća glumica proslavila prvi zajednički Božić s novim partnerom, pozirali su zajedno i otkrili gdje su bili

Piše SCENA SD
26. prosinca 2023. - 13:00

Prvi zajednički Božić proslavili su glumica i pjevačica Tara Thaller (25) i njen novi partner Mateo Cvenić (28), a fotografijama su se pohvalili na društvenim mrežama. Osim poziranja u božićnim džemerima, tu su i fotografije provoda božićnih blagdana u Osijeku, Adventa u Tvrđi. 

Tara se nakon showa "Ples sa zvijezdama" rastala od supruga, glazbenika Farisa Pinje s kojim je bila dvije godine. Ubrzo se saznalo da je Tara u vezi s plesnim partnerom iz showa Mateom Cvenićem. No, Mateo nije krivac što se Tara nedavno razvela od bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika Farisa Pinje.

"U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone smo se odlično slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više", otkrila je Tara u kolovozu u razgovoru za Gloriju.

image

Glumica i pjevačica Tara Thaller i njen novi partner Mateo Cvenić

Instagram Tara Thaller Mateo Cvenic
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 14:52