StoryEditorOCM
ShowbizFATALNA FRANCUSKA

‘Volim ga!‘: Monica Bellucci u velikom stilu potvrdila da joj se dogodila velika ljubav u zagrljaju slavnog redatelja

Piše Scena SD
29. lipnja 2023. - 14:20

Nakon mjeseci govorkanja, glumica Monica Bellucci u velikom je stilu potvrdila ljubavnu vezu s redateljem Timom Burtonom.

image
Ed Jones/Afp

U razgovoru za novo izdanje francuskog časopisa "Elle”, 58-godišnja Talijanka rekla je da osjeća ljubav prema 64-godišnjem američkom redatelju:

"Što da vam kažem, kao prvo, sretna sam što sam ga srela. To je jedan od onih susreta kakvi se u životu rijetko događaju. Upoznala sam ga kao čovjeka i volim ga, a sad ću ga upoznati i kao redatelja. Počinje još jedna avantura”, izjavila je zvijezda "Malène”, "Nepovratnog”, "Pasije”, "Asterixa i Obelixa: Misija Kleopatra"..., prenosi Gloria.

image

U prizoru iz filma "Asterix & Obelix: Mission Cleopatre"

Etienne George/Collection Christophel Via Afp

S novim partnerom trenutno radi na filmu "Beetlejuice 2” ("Bubimir 2”), čije je snimanje počelo u Londonu. U nastavku Burtonovog hita iz 1988. godine Bellucci će, piše People, glumiti Beetlejuiceovu suprugu, a film bi se trebao početi prikazivati 6. rujna iduće godine.

"Doista poštujem Tima Burtona. Volim taj svijet iz snova u kojem su čudovišta ljubazna, kao da možemo svoje mračne strane pretvoriti u nešto svijetlo i opraštajuće. Njegovi filmovi mnogo govore o tome”, rekla je slavna glumica koja je podjednako slavnog redatelja prvi puta nakratko srela još 2006. na canneskom festivalu.

image
Fpa/Full Picture Agency Via Afp

No, ništa se između njih dvoje nije događalo do lanjskog listopada i Filmskog festivala Lumière u Lyonu na kojem je upravo Monica uručila nagradu za životno djelo redatelju "Edwarda Škarorukog”, "Mrtve nevjeste”, "Alise u Zemlji čudesa”...

image

Monica i Tim Burton na dodjeli nagrade Lumiere Award u listopadu 2022.: tu je sve počelo

Jeff Pachoud/Afp

Četiri mjeseca kasnije par je uočen kako šeće Madridom držeći se za ruke, a snimljeni su i kako se ljube na Valentinovo u Parizu.

Monica Bellucci bila je u dugogodišnjem braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom s kojim ima dvije kćeri, 18-godišnju Devu i 12-godišnju Léonie.

image

Vincent Cassel i Monica Bellucci: filmski partneri i bivši bračni par

Etienne George/Collection Christophel Via Afp

Tim Burton je bio u kratkom mladenačkom braku sa slikaricom i majstoricom vizualnih efekata Lenom Gieseke, a najdulju vezu imao je s glumicom Helenom Bonham Carter.

Zajedno su bili od 2001. do 2014. i imaju dvoje djece; sina Billyja koji sada ima 19 godina te četiri godine mlađu kćer Nell.

image

Tim Burton je s britanskom glumicom Helenom Bonham Carter proveo 13 godina i postali su roditelji dvoje djece

Sean Dempsey/Afp
image

Tim Burton i Helena Bonham Carter

Tal Cohen/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 11:43