StoryEditorOCM
ShowbizJusuf i Emina

Svi detalji vjenčanja godine: mladenka se više puta presvukla, uzvanici se zabavljali uz regionalne zvijezde

Piše SCENA SD
30. srpnja 2023. - 19:55

Jučer je sudbonosno ‘da‘ izrekao bosanskohercegovački košarkaš, NBA-jevac Jusuf Nurkić, i njegova izabranica Emina Durić. Vjenčanje se održalo u bajkovitom Dubrovniku, točnije utvrdi Lovrijenac.

Poseban dan i, kako već kažu mnogi - vjenčanje godine, je na istom mjestu okupio brojne regionalne zvijezde kao što su Petar Grašo, Dino i Viktorija Rađa, Enis i Sabina Bešlagić, Goran Bogdan, Sofija Stojiljković, Tarik i Lejla Filipović, piše story.hr.

image

Jusuf Nurkić

Tonci Plazibat/Cropix

Naime, glamurozno vjenčanje održalo se u gradu podno Srđa, a bračne su zavjete razmijenili na tvrđavi Lovrijenac gdje su se zajedno penjali svi uzvanici. Cijela je ceremonija izgledala kao pravi crveni tepih, a poznati su parovi zablistali u svojim najboljim toaletama.

Naravno, sve su oči bile uprte u mladenku, koja se u vjenčanici iskrcala s broda na molu podno tvrđave, a onda je u japankama stigla do mjesta vjenčanja. Istu su obuću, većinom, nosile sve dame do svog odredišta.

image

Tarik i Lejla

Mihael Barisic/Cropix

Mladenka je zablistala u dugoj bijeloj vjenčanici s rukavima, koja je imala prorez na pupku, a istaknula je i njezin bujni dekolte. Kasnije se presvukla u drugu vjenčanicu bez rukava koju je ukrasila s efektim rukavicama, a promijenila je i frizuru. Najprije je imala visoku i elegantnu punđu, a kada je je odjenula drugu vjenčanicu, kosu je raspustila i pritom izgledala senzacionalno.

Dan prije vjenčanja mladenci su održali i glamurozno druženje i večeru na terasi Umjetničke galerije u Dubrovniku što je bio tzv. uvod u nadolazeće veselje. Prvu večer uzvanike je zabavljala Amira Medunjanin, dok su na drugoj pjevali Petar Grašo i Željko Joksimović.

image

Petar Grašo

Tonci Plazibat/Cropix

Podsjetimo, Jusuf je svoju Eminu zaprosio u lipnju 2021. godine u Los Angelesu, točno na njezin rođendan. Emina je rođena u Tuzli, a tijekom srednjoškolskog obrazovanja dobila je stipendiju American Councilsa te tako provela jednu školsku godinu u Americi. No, nije tada upoznala Jusufa. Odlučila se vratiti u Bosnu i Hercegovinu, točnije Tuzlu, i baviti se farmacijom.

Upoznali su se u Tuzli dok je ona još studirala, a on igrao za reprezentaciju. ‘Čim sam upoznala njegovo srce i dobrotu, ja sam znala da je on onaj pravi. Zadivila me njegova empatija i želja da pomaže ljudima, što se i vidi kroz rad Fondacije ‘Jusuf Nurkić‘, otkrila je tada.

image

Dino Rađa

Bozo Radic/Cropix
image

Enis i Sabina Bešlagić

Bozo Radic/Cropix
image

Goran Bogdan

Bozo Radic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 00:20