stdClass Object ( [id] => 1236101 [title] => Sve je krenulo s Vukom, više je nitko nije mogao zaustaviti! Margot je proglašena najseksipilnijom na svijetu, a priča o njoj puno je veća. Jeste li je vidjeli kao Ivanku Trump? [alias] => sve-je-krenulo-s-vukom-vise-je-nitko-nije-mogao-zaustaviti-margot-je-proglasena-najseksipilnijom-na-svijetu-a-prica-o-njoj-puno-je-veca-jeste-li-je-vidjeli-kao-ivanku-trump [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Hollywoodska zvijezda Margot Robbie treći put se našla na vrhu liste najseksepilnijih žena koju tradicionalno već godinama objavljuje časopis Maxim.

Premda izbor nesumnjivo atraktivne 32-godišnje glumice mnogima nije upitan, nikako ga se ne može predstaviti kao izbor najseksepilnije žene svijeta, budući da su na listi isključivo Australke iz različitih zabavljačkih, poslovnih i drugih sfera.

Tako je iza Margot na drugom mjestu liste "Hot 100" za 2022. godinu australska nogometašica Sam Kerr, dok je na trećem mjestu teniska zvijezda Ash Barty.

Budući da je u pitanju lista najseksepilnijih Australki, na njoj su međunarodnoj publici mnoga nepoznata imena, ali ima i onih, premda je možda upitna njihova pozicija, koje su stekle globalnu slavu.

Tako je na 26. mjestu komičarka Rebel Wilson koja je u posljednjih godinu-dvije doživjela zavidnu fizičku transformaciju smršavivši više od 30 kilograma. Odmah iza nje je glumica Elizabeth Debicki koja u Netflixovoj seriji "Kruna" u petoj i šestoj sezoni glumi pokojnu princezu Dianu.

Na 33. mjestu je prekrasna manekenka Miranda Kerr, na 48. i 49. su oskarovke Nicole Kidman i Cate Blanchett, na 53. je Milly Alcock, mlada zvijezda serije "Zmajeva kuća", preteče "Igre prijestolja", dok je na 86. mjestu pop-princeza Kylie Minogue.

Sve je krenulo s Vukom

I dok se o ukusima uvijek može raspravljati, a izbore hvaliti ili kuditi, nikako se ne može osporiti činjenica da karijera lijepe Margot ide uzlaznom putanjom otkako se na velikoj sceni pojavila 2013. u hitu "Vuk s Wall Streeta".

Rođena 2. srpnja 1990. u Dalbyju u Queenslandu, Margot Elise je kći Douga Robbieja, bivšeg farmera i uzgajivača šećerne trske, i psihoterapeutkinje Sarie Kessler.

Margot ima dva brata i sestru, njezini su se roditelji razišli kad je imala pet godina, a djeca su odrasla uz majku, s vrlo malo kontakata s ocem. Kao vrlo živahno dijete, Margot je često izvodila predstave u kući, a majka ju je upisala u cirkusku školu gdje je bila odlična na trapezu.

Kasnije je studirala dramu na Somerste Collegeu, a kao tinejdžerka je istovremeno radila tri posla. Nakon što je diplomirala preselila se u Melbourne, kako bi se profesionalno bavila glumom.

Sapunica ‘Susjedi‘

Iza sebe je imala tek nekoliko reklama i nezavisnih filmova, a kao i brojni njezini sunarodnjaci, značajnije glumačke korake počela je praviti u sapunici "Neighbours" u kojoj je 2008. počela glumiti Donnu Freedman.

Trebala je to biti epizodna uloga, ali je Margot brzo dobila status stalnog člana glumačke ekipe, a taj je angažman potrajao tri godine, nakon čega se uputila u SAD. Uskoro je dobila ulogu stjuardese u seriji "Pan Am" iz 2011. godine. Serija je dobro startala, ali je pad gledanosti rezultiralo njezinim ukidanjem nakon samo jedne sezone.

Na filmu je Margot debitirala 2013. u romantičnoj komediji Richarda Curtisa "Pravi trenutak", a iste godine je stigao i proboj ulogom u crnoj komediji "Vuk s Wall Streeta" Martina Scorsesea uz Leonarda DiCapria. Njezina su izvedbu, kao i film koji je zaradio 392 milijuna dolara, kritičari hvalili, naročito brooklynski akcent kojeg je sjajno svladala.

Želeći producirati više projekata sa ženama u glavnim ulogama, Margot i njezin budući suprug Tom Ackerley su zajedno s dugogodišnjim prijateljima Sophiom Kerr i Joseyjem McNamarom 2014. osnovali producentsku tvrtku LuckyChap Entertainment, inspiracija za ime tvrtke bio im je Charlie Chaplin.

Gimnastika i boks

Margot je sljedećih godina glumila u filmovima "Fokus", "Francuska suita", "Z kao Zachariah" u kojemu je imala svoju prvu glavnu ulogu, slijedili su "Legenda o Tarzanu", "Whiskey Tango Foxtrot", "Odred otpisanih" kojim je ušla u svijet superherojskih filmova, a za ulogu zlikovke Harley Quinn pripremala se gimnastikom, boksom i učenjem kako pet minuta zadržati dah pod vodom.

---

image

Margot u ‘Odredu otpisanih‘

Dc Comics - Dc Entertainment - W/Collection Christophel Via Afp
---

"Odred otpisanih" je bio veliki komercijalni uspjeh zaradivši 746,8 milijuna dolara, a Margot je dobila sjajne kritike. U listopadu 2016. bila je domaćica premijerne epizode 42. sezone dugovječnog zabavnog programa "Saturday Night Live", a njezini skečevi uključivali su i parodiju Ivanke Trump.

---

---


Slijedili su filmovi "Zbogom, Christopher Robin" i "I, Tonya", biografski film o američkoj klizačici Tonyji Harding, pa je Margot, pripremajući se za ulogu, nekoliko mjeseci intenzivno učila klizati. Bila je to do tada njezina najbolja uloga, nominirana je za Oscara, Zlatni globus, nagradu BAFTA, nagrade glumačkog i kritičarskog ceha...

Tijekom 2018. dala je glas liku u kompjuterskoj animaciji "Petar Zecimir", glumila je u filmu "Terminal" te povijesnoj drami "Marija, kraljica Škota" glumeći kraljicu Elizabetu I.

---

image

Margot kao Sharon Tate u fimu ‘Bilo jednom u Hollywoodu‘

/Photo12 Via Afp
---


Slijedio je novi veliki uspjeh, uloga Sharon Tate uz Leonarda DiCapria i Brada Pitta u filmu "Bilo jednom u Hollywoodu" Quentina Tarantina iz 2019. godine. Osjećajući golemu odgovornost, Margot se u pripremama za ulogu ubijene Sharon susrela s članovima njezine obitelji i prijateljima, gledala je sve njezine filmove i pročitala biografiju koju je napisao Sharonin tadašnji suprug, redatelj Roman Polanski.

Također 2019. Margot je glumila u drami "One su bombe" uz Charlize Theron i Nicole Kidman, i zaradila nominacije za Oscara, Zlatni globus i nagradu glumačkog ceha, sve za najbolju sporednu glumicu.

---

image

Brad Pitt, Margot Robbie i Leonardo DiCaprio na njemačkoj premijeri filma ‘Bilo jednom u Hollywoodu‘

Jens Kalaene/Dpa Picture-alliance Via Afp
---


Ulogu Harley Quinn reprizirala je 2020. u filmu "Birds of Prey", producirala je film "Djevojka koja obećava", 2021. je reprizirala glasovnu ulogu u filmiu "Petar Zecimir: skok u avanturu", a glumila je i u nastavku "Odreda otpisanih". Ove se godine pojavila u ulozi Donne Freedman u završnoj epizodi sapunice "Neighbours", te u filmu "Amsterdam" koji je bio financijski neuspjeh, a ni kritičari mu nisu bili skloni.

Margot ćemo uskoro imati priliku vidjeti u drami "Babylon" Damiena Chazellea uz Brada Pitta, koja će se u kinima pojaviti uoči Božića, a za srpanj 2023. predviđena je premijera romantične komedije "Barbie", koju režira Greta Gerwig, Margot je u naslovnoj ulozi žive lutke, a Kena glumi Ryan Gosling.

---

image

Margot Robbie i Ryan Gosling na snimanju filma ‘Barbie‘

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia
---


Margot brižljivo čuva i rijetko govori o svom privatnom životu. Britanskog pomoćnog redatelja Toma Ackerleyja upoznala je na snimanju filma "Francuska suita" 2013. godine, a sljedeće su započeli vezi i ona se preselila s njim u London. Vjenčali su se u prosincu 2016. u Australiji, a žive u Venice Beachu u Kaliforniji.

---

image

Margot Robie i njezin suprug Tom Ackerley u društvu Bryana Unkelessa (sasvim lijevo) i Craiga Gillespieja (desno) na dodjeli Oscara 2018. godine

Angela Weiss/Afp
---

Forbes je 2019. Margot uvrstio među najbolje plaćene glumice, Hollywood Reporter uvrstio ju je na listu 100 najmoćnijih ljudi zabavljačke industrije, Vogue ju je nazvao jednom od najglamuroznijih starleta, a 2018. i 2019. Net-a-Porter ju je uvrstio među najbolje odjevene žene.

---

image
Sebastien Bozon/Afp
---

Počevši od 2016. postala je ambasadorica brojnih brendova, među kojima su Calvin Klein, Nissan i Chanel, bila je posljednja ambasadorica Chanela koji je osobno odabrao Karl Lagerfeld prije nego što je preminuo u veljači 2019. godine.

Margot je glasna zagovornica ljudskih prava, prava žena i LGBT zajednice, spolne jednakosti, donatorica brojnih humanitarnih kampanja...

---

image

Margot u sceni filma ‘Vuk s Wall Streeta‘

Appian Way/Sikelia Productions/Collection Christophel Via Afp
------
image
Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
------
image
Steven Ferdman/Afp
---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"IZNIMNA JE"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7192"},{"id":"67","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}] [extra_fields_search] => IZNIMNA JE 2 0 7192 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2022-10-27 16:25:15 [created_by] => 3163 [created_by_alias] => Marija Čović [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2022-10-27 19:56:06 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2022-10-27 19:56:06 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Sve je krenulo s Vukom, više je nitko nije mogao zaustaviti! Margot je proglašena najseksipilnijom na svijetu, a priča o njoj puno je veća. Jeste li je vidjeli kao Ivanku Trump? [metakey] => margot robbie [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2022\/10\/27\/23677806.jpg","\/images\/slike\/2022\/10\/27\/18859052.jpg","\/images\/slike\/2022\/10\/27\/23447706.jpg","\/images\/slike\/2022\/10\/27\/23580666.jpg","\/images\/slike\/2022\/10\/27\/22762084.jpg","\/images\/slike\/2022\/10\/27\/23676623.jpg","\/images\/slike\/2022\/10\/27\/23676624.jpg","\/images\/slike\/2022\/10\/27\/23676625.jpg","\/images\/slike\/2022\/10\/27\/23676626.jpg","\/images\/slike\/2022\/10\/27\/23676627.jpg","\/images\/slike\/2022\/10\/27\/23676628.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["AFP","Robyn Beck\/Afp","Sebastien Bozon\/Afp","Appian Way\/Sikelia Productions\/Collection Christophel Via Afp","Theimagedirect.com\/The Image Direct\/Profimedia\/Theimagedirect.com\/The Image Direct\/Profimedia","\/Photo12 Via Afp","Image Press Agency\/Nurphoto Via Afp","Jens Kalaene\/Dpa Picture-alliance Via Afp","Steven Ferdman\/Afp","Dc Comics - Dc Entertainment - W\/Collection Christophel Via Afp","Angela Weiss\/Afp"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","

Australski magazin Maxim proglasio je Margot Robie najseksepilnijom \u017eenom ove godine<\/p>","","

Margot u sceni filma \u2018Vuk s Wall Streeta\u2018<\/p>","

Margot Robbie i Ryan Gosling na snimanju filma \u2018Barbie\u2018<\/p>","

Margot kao Sharon Tate u fimu \u2018Bilo jednom u Hollywoodu\u2018<\/p>","","

Brad Pitt, Margot Robbie i Leonardo DiCaprio na njema\u010dkoj premijeri filma \u2018Bilo jednom u Hollywoodu\u2018<\/p>","","

Margot u \u2018Odredu otpisanih\u2018<\/p>","

Margot Robie i njezin suprug Tom Ackerley u dru\u0161tvu Bryana Unkelessa (sasvim lijevo) i Craiga Gillespieja (desno) na dodjeli Oscara 2018. godine<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1519","hd_23677806_1920.jpg":"1920x1080","k_23677806_1280.jpg":"1280x1280","k_23677806_1024.jpg":"1024x1024","k_23677806_640.jpg":"640x640","k_23677806_480.jpg":"480x480","k_23677806_340.jpg":"340x340","k_23677806_220.jpg":"220x220","o_23677806_1280.jpg":"1280x1012","o_23677806_1024.jpg":"1024x810","o_23677806_640.jpg":"640x506","o_23677806_480.jpg":"480x379","o_23677806_340.jpg":"340x268","o_23677806_220.jpg":"220x174","h_23677806_1280.jpg":"1280x854","h_23677806_1024.jpg":"1024x683","h_23677806_640.jpg":"640x427","h_23677806_480.jpg":"480x320","h_23677806_340.jpg":"340x227","h_23677806_220.jpg":"220x147","pp_23677806_1280.jpg":"1280x1628","pp_23677806_1024.jpg":"1024x1303","pp_23677806_640.jpg":"640x814","pp_23677806_480.jpg":"480x611","pp_23677806_340.jpg":"340x432","pp_23677806_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1250","hd_18859052_1920.jpg":"1920x1080","k_18859052_1280.jpg":"1280x1280","k_18859052_1024.jpg":"1024x1024","k_18859052_640.jpg":"640x640","k_18859052_480.jpg":"480x480","k_18859052_340.jpg":"340x340","k_18859052_220.jpg":"220x220","o_18859052_1280.jpg":"1280x833","o_18859052_1024.jpg":"1024x666","o_18859052_640.jpg":"640x416","o_18859052_480.jpg":"480x312","o_18859052_340.jpg":"340x221","o_18859052_220.jpg":"220x143","h_18859052_1280.jpg":"1280x854","h_18859052_1024.jpg":"1024x683","h_18859052_640.jpg":"640x427","h_18859052_480.jpg":"480x320","h_18859052_340.jpg":"340x227","h_18859052_220.jpg":"220x147","pp_18859052_1280.jpg":"1280x1628","pp_18859052_1024.jpg":"1024x1303","pp_18859052_640.jpg":"640x814","pp_18859052_480.jpg":"480x611","pp_18859052_340.jpg":"340x432","pp_18859052_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_23447706_1920.jpg":"1920x1080","k_23447706_1280.jpg":"1280x1280","k_23447706_1024.jpg":"1024x1024","k_23447706_640.jpg":"640x640","k_23447706_480.jpg":"480x480","k_23447706_340.jpg":"340x340","k_23447706_220.jpg":"220x220","o_23447706_1280.jpg":"1280x853","o_23447706_1024.jpg":"1024x682","o_23447706_640.jpg":"640x426","o_23447706_480.jpg":"480x320","o_23447706_340.jpg":"340x226","o_23447706_220.jpg":"220x146","h_23447706_1280.jpg":"1280x854","h_23447706_1024.jpg":"1024x683","h_23447706_640.jpg":"640x427","h_23447706_480.jpg":"480x320","h_23447706_340.jpg":"340x227","h_23447706_220.jpg":"220x147","pp_23447706_1280.jpg":"1280x1628","pp_23447706_1024.jpg":"1024x1303","pp_23447706_640.jpg":"640x814","pp_23447706_480.jpg":"480x611","pp_23447706_340.jpg":"340x432","pp_23447706_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_23580666_1920.jpg":"1920x1080","k_23580666_1280.jpg":"1280x1280","k_23580666_1024.jpg":"1024x1024","k_23580666_640.jpg":"640x640","k_23580666_480.jpg":"480x480","k_23580666_340.jpg":"340x340","k_23580666_220.jpg":"220x220","o_23580666_1280.jpg":"1280x853","o_23580666_1024.jpg":"1024x682","o_23580666_640.jpg":"640x426","o_23580666_480.jpg":"480x320","o_23580666_340.jpg":"340x226","o_23580666_220.jpg":"220x146","h_23580666_1280.jpg":"1280x854","h_23580666_1024.jpg":"1024x683","h_23580666_640.jpg":"640x427","h_23580666_480.jpg":"480x320","h_23580666_340.jpg":"340x227","h_23580666_220.jpg":"220x147","pp_23580666_1280.jpg":"1280x1628","pp_23580666_1024.jpg":"1024x1303","pp_23580666_640.jpg":"640x814","pp_23580666_480.jpg":"480x611","pp_23580666_340.jpg":"340x432","pp_23580666_220.jpg":"220x280"},{"size0":"901x600","hd_22762084_1920.jpg":"1920x1080","k_22762084_1280.jpg":"1280x1280","k_22762084_1024.jpg":"1024x1024","k_22762084_640.jpg":"640x640","k_22762084_480.jpg":"480x480","k_22762084_340.jpg":"340x340","k_22762084_220.jpg":"220x220","o_22762084_1280.jpg":"1280x852","o_22762084_1024.jpg":"1024x681","o_22762084_640.jpg":"640x426","o_22762084_480.jpg":"480x319","o_22762084_340.jpg":"340x226","o_22762084_220.jpg":"220x146","h_22762084_1280.jpg":"1280x854","h_22762084_1024.jpg":"1024x683","h_22762084_640.jpg":"640x427","h_22762084_480.jpg":"480x320","h_22762084_340.jpg":"340x227","h_22762084_220.jpg":"220x147","pp_22762084_1280.jpg":"1280x1628","pp_22762084_1024.jpg":"1024x1303","pp_22762084_640.jpg":"640x814","pp_22762084_480.jpg":"480x611","pp_22762084_340.jpg":"340x432","pp_22762084_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1920","hd_23676623_1920.jpg":"1920x1080","k_23676623_1280.jpg":"1280x1280","k_23676623_1024.jpg":"1024x1024","k_23676623_640.jpg":"640x640","k_23676623_480.jpg":"480x480","k_23676623_340.jpg":"340x340","k_23676623_220.jpg":"220x220","o_23676623_1280.jpg":"1280x1280","o_23676623_1024.jpg":"1024x1024","o_23676623_640.jpg":"640x640","o_23676623_480.jpg":"480x480","o_23676623_340.jpg":"340x340","o_23676623_220.jpg":"220x220","h_23676623_1280.jpg":"1280x854","h_23676623_1024.jpg":"1024x683","h_23676623_640.jpg":"640x427","h_23676623_480.jpg":"480x320","h_23676623_340.jpg":"340x227","h_23676623_220.jpg":"220x147","pp_23676623_1280.jpg":"1280x1628","pp_23676623_1024.jpg":"1024x1303","pp_23676623_640.jpg":"640x814","pp_23676623_480.jpg":"480x611","pp_23676623_340.jpg":"340x432","pp_23676623_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2560","hd_23676624_1920.jpg":"1920x1080","k_23676624_1280.jpg":"1280x1280","k_23676624_1024.jpg":"1024x1024","k_23676624_640.jpg":"640x640","k_23676624_480.jpg":"480x480","k_23676624_340.jpg":"340x340","k_23676624_220.jpg":"220x220","o_23676624_1280.jpg":"1280x1706","o_23676624_1024.jpg":"1024x1365","o_23676624_640.jpg":"640x853","o_23676624_480.jpg":"480x640","o_23676624_340.jpg":"340x453","o_23676624_220.jpg":"220x293","h_23676624_1280.jpg":"1280x854","h_23676624_1024.jpg":"1024x683","h_23676624_640.jpg":"640x427","h_23676624_480.jpg":"480x320","h_23676624_340.jpg":"340x227","h_23676624_220.jpg":"220x147","pp_23676624_1280.jpg":"1280x1628","pp_23676624_1024.jpg":"1024x1303","pp_23676624_640.jpg":"640x814","pp_23676624_480.jpg":"480x611","pp_23676624_340.jpg":"340x432","pp_23676624_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2626","hd_23676625_1920.jpg":"1920x1080","k_23676625_1280.jpg":"1280x1280","k_23676625_1024.jpg":"1024x1024","k_23676625_640.jpg":"640x640","k_23676625_480.jpg":"480x480","k_23676625_340.jpg":"340x340","k_23676625_220.jpg":"220x220","o_23676625_1280.jpg":"1280x1750","o_23676625_1024.jpg":"1024x1400","o_23676625_640.jpg":"640x875","o_23676625_480.jpg":"480x656","o_23676625_340.jpg":"340x465","o_23676625_220.jpg":"220x300","h_23676625_1280.jpg":"1280x854","h_23676625_1024.jpg":"1024x683","h_23676625_640.jpg":"640x427","h_23676625_480.jpg":"480x320","h_23676625_340.jpg":"340x227","h_23676625_220.jpg":"220x147","pp_23676625_1280.jpg":"1280x1628","pp_23676625_1024.jpg":"1024x1303","pp_23676625_640.jpg":"640x814","pp_23676625_480.jpg":"480x611","pp_23676625_340.jpg":"340x432","pp_23676625_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1278","hd_23676626_1920.jpg":"1920x1080","k_23676626_1280.jpg":"1280x1280","k_23676626_1024.jpg":"1024x1024","k_23676626_640.jpg":"640x640","k_23676626_480.jpg":"480x480","k_23676626_340.jpg":"340x340","k_23676626_220.jpg":"220x220","o_23676626_1280.jpg":"1280x852","o_23676626_1024.jpg":"1024x681","o_23676626_640.jpg":"640x426","o_23676626_480.jpg":"480x319","o_23676626_340.jpg":"340x226","o_23676626_220.jpg":"220x146","h_23676626_1280.jpg":"1280x854","h_23676626_1024.jpg":"1024x683","h_23676626_640.jpg":"640x427","h_23676626_480.jpg":"480x320","h_23676626_340.jpg":"340x227","h_23676626_220.jpg":"220x147","pp_23676626_1280.jpg":"1280x1628","pp_23676626_1024.jpg":"1024x1303","pp_23676626_640.jpg":"640x814","pp_23676626_480.jpg":"480x611","pp_23676626_340.jpg":"340x432","pp_23676626_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_23676627_1920.jpg":"1920x1080","k_23676627_1280.jpg":"1280x1280","k_23676627_1024.jpg":"1024x1024","k_23676627_640.jpg":"640x640","k_23676627_480.jpg":"480x480","k_23676627_340.jpg":"340x340","k_23676627_220.jpg":"220x220","o_23676627_1280.jpg":"1280x1920","o_23676627_1024.jpg":"1024x1536","o_23676627_640.jpg":"640x960","o_23676627_480.jpg":"480x720","o_23676627_340.jpg":"340x510","o_23676627_220.jpg":"220x330","h_23676627_1280.jpg":"1280x854","h_23676627_1024.jpg":"1024x683","h_23676627_640.jpg":"640x427","h_23676627_480.jpg":"480x320","h_23676627_340.jpg":"340x227","h_23676627_220.jpg":"220x147","pp_23676627_1280.jpg":"1280x1628","pp_23676627_1024.jpg":"1024x1303","pp_23676627_640.jpg":"640x814","pp_23676627_480.jpg":"480x611","pp_23676627_340.jpg":"340x432","pp_23676627_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1421","hd_23676628_1920.jpg":"1920x1080","k_23676628_1280.jpg":"1280x1280","k_23676628_1024.jpg":"1024x1024","k_23676628_640.jpg":"640x640","k_23676628_480.jpg":"480x480","k_23676628_340.jpg":"340x340","k_23676628_220.jpg":"220x220","o_23676628_1280.jpg":"1280x947","o_23676628_1024.jpg":"1024x757","o_23676628_640.jpg":"640x473","o_23676628_480.jpg":"480x355","o_23676628_340.jpg":"340x251","o_23676628_220.jpg":"220x162","h_23676628_1280.jpg":"1280x854","h_23676628_1024.jpg":"1024x683","h_23676628_640.jpg":"640x427","h_23676628_480.jpg":"480x320","h_23676628_340.jpg":"340x227","h_23676628_220.jpg":"220x147","pp_23676628_1280.jpg":"1280x1628","pp_23676628_1024.jpg":"1024x1303","pp_23676628_640.jpg":"640x814","pp_23676628_480.jpg":"480x611","pp_23676628_340.jpg":"340x432","pp_23676628_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7543273 Threads: 3 Questions: 1609974931 Slow queries: 4777971 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110758278 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/sve-je-krenulo-s-vukom-vise-je-nitko-nije-mogao-zaustaviti-margot-je-proglasena-najseksipilnijom-na-svijetu-a-prica-o-njoj-puno-je-veca-jeste-li-je-vidjeli-kao-ivanku-trump-1236101 [printLink] => /scena/showbiz/sve-je-krenulo-s-vukom-vise-je-nitko-nije-mogao-zaustaviti-margot-je-proglasena-najseksipilnijom-na-svijetu-a-prica-o-njoj-puno-je-veca-jeste-li-je-vidjeli-kao-ivanku-trump-1236101?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 274721 [name] => Margot Robbie [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => margot-robbie [link] => /tag/margot-robbie ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Sve je krenulo s Vukom, više je nitko nije mogao zaustaviti! Margot je proglašena najseksipilnijom na svijetu, a priča o njoj puno je veća. Jeste li je vidjeli kao Ivanku Trump? [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3163 [name] => Marija Čović [username] => marija-ovi [email] => marija-ovi@sd.hr [password] => $2y$10$7PNE1DYGzR71UkBIdOWYs.DbD8zG9H.RL2TYXIfO7QsnJveJNmMim [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/marija-covic-3163 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1681 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/eb621dfb812b621676ad954686f6535d?s=100&default=https%3A%2F%2Fzdravlje.slobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/27/23677806.jpg [galleryCount] => 11 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => AFP [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/27/23677806.jpg [title] => AFP ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/27/18859052.jpg [title] =>

Australski magazin Maxim proglasio je Margot Robie najseksepilnijom ženom ove godine

Robyn Beck/Afp ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/27/23447706.jpg [title] => Sebastien Bozon/Afp ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/27/23580666.jpg [title] =>

Margot u sceni filma ‘Vuk s Wall Streeta‘

Appian Way/Sikelia Productions/Collection Christophel Via Afp ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/27/22762084.jpg [title] =>

Margot Robbie i Ryan Gosling na snimanju filma ‘Barbie‘

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/27/23676623.jpg [title] =>

Margot kao Sharon Tate u fimu ‘Bilo jednom u Hollywoodu‘

/Photo12 Via Afp ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/27/23676624.jpg [title] => Image Press Agency/Nurphoto Via Afp ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/27/23676625.jpg [title] =>

Brad Pitt, Margot Robbie i Leonardo DiCaprio na njemačkoj premijeri filma ‘Bilo jednom u Hollywoodu‘

Jens Kalaene/Dpa Picture-alliance Via Afp ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/27/23676626.jpg [title] => Steven Ferdman/Afp ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/27/23676627.jpg [title] =>

Margot u ‘Odredu otpisanih‘

Dc Comics - Dc Entertainment - W/Collection Christophel Via Afp ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/10/27/23676628.jpg [title] =>

Margot Robie i njezin suprug Tom Ackerley u društvu Bryana Unkelessa (sasvim lijevo) i Craiga Gillespieja (desno) na dodjeli Oscara 2018. godine

Angela Weiss/Afp ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Hollywoodska zvijezda Margot Robbie treći put se našla na vrhu liste najseksepilnijih žena koju tradicionalno već godinama objavljuje časopis Maxim.

Premda izbor nesumnjivo atraktivne 32-godišnje glumice mnogima nije upitan, nikako ga se ne može predstaviti kao izbor najseksepilnije žene svijeta, budući da su na listi isključivo Australke iz različitih zabavljačkih, poslovnih i drugih sfera.

Tako je iza Margot na drugom mjestu liste "Hot 100" za 2022. godinu australska nogometašica Sam Kerr, dok je na trećem mjestu teniska zvijezda Ash Barty.

Budući da je u pitanju lista najseksepilnijih Australki, na njoj su međunarodnoj publici mnoga nepoznata imena, ali ima i onih, premda je možda upitna njihova pozicija, koje su stekle globalnu slavu.

Tako je na 26. mjestu komičarka Rebel Wilson koja je u posljednjih godinu-dvije doživjela zavidnu fizičku transformaciju smršavivši više od 30 kilograma. Odmah iza nje je glumica Elizabeth Debicki koja u Netflixovoj seriji "Kruna" u petoj i šestoj sezoni glumi pokojnu princezu Dianu.

Na 33. mjestu je prekrasna manekenka Miranda Kerr, na 48. i 49. su oskarovke Nicole Kidman i Cate Blanchett, na 53. je Milly Alcock, mlada zvijezda serije "Zmajeva kuća", preteče "Igre prijestolja", dok je na 86. mjestu pop-princeza Kylie Minogue.

Sve je krenulo s Vukom

I dok se o ukusima uvijek može raspravljati, a izbore hvaliti ili kuditi, nikako se ne može osporiti činjenica da karijera lijepe Margot ide uzlaznom putanjom otkako se na velikoj sceni pojavila 2013. u hitu "Vuk s Wall Streeta".

Rođena 2. srpnja 1990. u Dalbyju u Queenslandu, Margot Elise je kći Douga Robbieja, bivšeg farmera i uzgajivača šećerne trske, i psihoterapeutkinje Sarie Kessler.

Margot ima dva brata i sestru, njezini su se roditelji razišli kad je imala pet godina, a djeca su odrasla uz majku, s vrlo malo kontakata s ocem. Kao vrlo živahno dijete, Margot je često izvodila predstave u kući, a majka ju je upisala u cirkusku školu gdje je bila odlična na trapezu.

Kasnije je studirala dramu na Somerste Collegeu, a kao tinejdžerka je istovremeno radila tri posla. Nakon što je diplomirala preselila se u Melbourne, kako bi se profesionalno bavila glumom.

Sapunica ‘Susjedi‘

Iza sebe je imala tek nekoliko reklama i nezavisnih filmova, a kao i brojni njezini sunarodnjaci, značajnije glumačke korake počela je praviti u sapunici "Neighbours" u kojoj je 2008. počela glumiti Donnu Freedman.

Trebala je to biti epizodna uloga, ali je Margot brzo dobila status stalnog člana glumačke ekipe, a taj je angažman potrajao tri godine, nakon čega se uputila u SAD. Uskoro je dobila ulogu stjuardese u seriji "Pan Am" iz 2011. godine. Serija je dobro startala, ali je pad gledanosti rezultiralo njezinim ukidanjem nakon samo jedne sezone.

Na filmu je Margot debitirala 2013. u romantičnoj komediji Richarda Curtisa "Pravi trenutak", a iste godine je stigao i proboj ulogom u crnoj komediji "Vuk s Wall Streeta" Martina Scorsesea uz Leonarda DiCapria. Njezina su izvedbu, kao i film koji je zaradio 392 milijuna dolara, kritičari hvalili, naročito brooklynski akcent kojeg je sjajno svladala.

Želeći producirati više projekata sa ženama u glavnim ulogama, Margot i njezin budući suprug Tom Ackerley su zajedno s dugogodišnjim prijateljima Sophiom Kerr i Joseyjem McNamarom 2014. osnovali producentsku tvrtku LuckyChap Entertainment, inspiracija za ime tvrtke bio im je Charlie Chaplin.

Gimnastika i boks

Margot je sljedećih godina glumila u filmovima "Fokus", "Francuska suita", "Z kao Zachariah" u kojemu je imala svoju prvu glavnu ulogu, slijedili su "Legenda o Tarzanu", "Whiskey Tango Foxtrot", "Odred otpisanih" kojim je ušla u svijet superherojskih filmova, a za ulogu zlikovke Harley Quinn pripremala se gimnastikom, boksom i učenjem kako pet minuta zadržati dah pod vodom.

---

image

Margot u ‘Odredu otpisanih‘

Dc Comics - Dc Entertainment - W/Collection Christophel Via Afp
---

"Odred otpisanih" je bio veliki komercijalni uspjeh zaradivši 746,8 milijuna dolara, a Margot je dobila sjajne kritike. U listopadu 2016. bila je domaćica premijerne epizode 42. sezone dugovječnog zabavnog programa "Saturday Night Live", a njezini skečevi uključivali su i parodiju Ivanke Trump.

---

---


Slijedili su filmovi "Zbogom, Christopher Robin" i "I, Tonya", biografski film o američkoj klizačici Tonyji Harding, pa je Margot, pripremajući se za ulogu, nekoliko mjeseci intenzivno učila klizati. Bila je to do tada njezina najbolja uloga, nominirana je za Oscara, Zlatni globus, nagradu BAFTA, nagrade glumačkog i kritičarskog ceha...

Tijekom 2018. dala je glas liku u kompjuterskoj animaciji "Petar Zecimir", glumila je u filmu "Terminal" te povijesnoj drami "Marija, kraljica Škota" glumeći kraljicu Elizabetu I.

---

image

Margot kao Sharon Tate u fimu ‘Bilo jednom u Hollywoodu‘

/Photo12 Via Afp
---


Slijedio je novi veliki uspjeh, uloga Sharon Tate uz Leonarda DiCapria i Brada Pitta u filmu "Bilo jednom u Hollywoodu" Quentina Tarantina iz 2019. godine. Osjećajući golemu odgovornost, Margot se u pripremama za ulogu ubijene Sharon susrela s članovima njezine obitelji i prijateljima, gledala je sve njezine filmove i pročitala biografiju koju je napisao Sharonin tadašnji suprug, redatelj Roman Polanski.

Također 2019. Margot je glumila u drami "One su bombe" uz Charlize Theron i Nicole Kidman, i zaradila nominacije za Oscara, Zlatni globus i nagradu glumačkog ceha, sve za najbolju sporednu glumicu.

---

image

Brad Pitt, Margot Robbie i Leonardo DiCaprio na njemačkoj premijeri filma ‘Bilo jednom u Hollywoodu‘

Jens Kalaene/Dpa Picture-alliance Via Afp
---


Ulogu Harley Quinn reprizirala je 2020. u filmu "Birds of Prey", producirala je film "Djevojka koja obećava", 2021. je reprizirala glasovnu ulogu u filmiu "Petar Zecimir: skok u avanturu", a glumila je i u nastavku "Odreda otpisanih". Ove se godine pojavila u ulozi Donne Freedman u završnoj epizodi sapunice "Neighbours", te u filmu "Amsterdam" koji je bio financijski neuspjeh, a ni kritičari mu nisu bili skloni.

Margot ćemo uskoro imati priliku vidjeti u drami "Babylon" Damiena Chazellea uz Brada Pitta, koja će se u kinima pojaviti uoči Božića, a za srpanj 2023. predviđena je premijera romantične komedije "Barbie", koju režira Greta Gerwig, Margot je u naslovnoj ulozi žive lutke, a Kena glumi Ryan Gosling.

---

image

Margot Robbie i Ryan Gosling na snimanju filma ‘Barbie‘

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia
---


Margot brižljivo čuva i rijetko govori o svom privatnom životu. Britanskog pomoćnog redatelja Toma Ackerleyja upoznala je na snimanju filma "Francuska suita" 2013. godine, a sljedeće su započeli vezi i ona se preselila s njim u London. Vjenčali su se u prosincu 2016. u Australiji, a žive u Venice Beachu u Kaliforniji.

---

image

Margot Robie i njezin suprug Tom Ackerley u društvu Bryana Unkelessa (sasvim lijevo) i Craiga Gillespieja (desno) na dodjeli Oscara 2018. godine

Angela Weiss/Afp
---

Forbes je 2019. Margot uvrstio među najbolje plaćene glumice, Hollywood Reporter uvrstio ju je na listu 100 najmoćnijih ljudi zabavljačke industrije, Vogue ju je nazvao jednom od najglamuroznijih starleta, a 2018. i 2019. Net-a-Porter ju je uvrstio među najbolje odjevene žene.

---

image
Sebastien Bozon/Afp
---

Počevši od 2016. postala je ambasadorica brojnih brendova, među kojima su Calvin Klein, Nissan i Chanel, bila je posljednja ambasadorica Chanela koji je osobno odabrao Karl Lagerfeld prije nego što je preminuo u veljači 2019. godine.

Margot je glasna zagovornica ljudskih prava, prava žena i LGBT zajednice, spolne jednakosti, donatorica brojnih humanitarnih kampanja...

---

image

Margot u sceni filma ‘Vuk s Wall Streeta‘

Appian Way/Sikelia Productions/Collection Christophel Via Afp
------
image
Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
------
image
Steven Ferdman/Afp
---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
AFP Robyn Beck/Afp Sebastien Bozon/Afp Appian Way/Sikelia Productions/Collection Christophel Via Afp Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia /Photo12 Via Afp Image Press Agency/Nurphoto Via Afp Jens Kalaene/Dpa Picture-alliance Via Afp Steven Ferdman/Afp Dc Comics - Dc Entertainment - W/Collection Christophel Via Afp Angela Weiss/Afp
AFP
Robyn Beck/Afp

Australski magazin Maxim proglasio je Margot Robie najseksepilnijom ženom ove godine

Appian Way/Sikelia Productions/Collection Christophel Via Afp

Margot u sceni filma ‘Vuk s Wall Streeta‘

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

Margot Robbie i Ryan Gosling na snimanju filma ‘Barbie‘

/Photo12 Via Afp

Margot kao Sharon Tate u fimu ‘Bilo jednom u Hollywoodu‘

Jens Kalaene/Dpa Picture-alliance Via Afp

Brad Pitt, Margot Robbie i Leonardo DiCaprio na njemačkoj premijeri filma ‘Bilo jednom u Hollywoodu‘

Angela Weiss/Afp

Margot Robie i njezin suprug Tom Ackerley u društvu Bryana Unkelessa (sasvim lijevo) i Craiga Gillespieja (desno) na dodjeli Oscara 2018. godine

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/sve-je-krenulo-s-vukom-vise-je-nitko-nije-mogao-zaustaviti-margot-je-proglasena-najseksipilnijom-na-svijetu-a-prica-o-njoj-puno-je-veca-jeste-li-je-vidjeli-kao-ivanku-trump-1236101 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=654c49200419946dac2bc42daff2174198512a08 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Sve+je+krenulo+s+Vukom%2C+vi%C5%A1e+je+nitko+nije+mogao+zaustaviti%21+Margot+je+progla%C5%A1ena+najseksipilnijom+na+svijetu%2C+a+pri%C4%8Da+o+njoj+puno+je+ve%C4%87a.+Jeste+li+je+vidjeli+kao+Ivanku+Trump%3F&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fsve-je-krenulo-s-vukom-vise-je-nitko-nije-mogao-zaustaviti-margot-je-proglasena-najseksipilnijom-na-svijetu-a-prica-o-njoj-puno-je-veca-jeste-li-je-vidjeli-kao-ivanku-trump-1236101 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fsve-je-krenulo-s-vukom-vise-je-nitko-nije-mogao-zaustaviti-margot-je-proglasena-najseksipilnijom-na-svijetu-a-prica-o-njoj-puno-je-veca-jeste-li-je-vidjeli-kao-ivanku-trump-1236101 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"IZNIMNA JE"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7192"},{"id":"67","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizIZNIMNA JE

Sve je krenulo s Vukom, više je nitko nije mogao zaustaviti! Margot je proglašena najseksipilnijom na svijetu, a priča o njoj puno je veća. Jeste li je vidjeli kao Ivanku Trump?

Piše Marija Čović
27. listopada 2022. - 21:56

Hollywoodska zvijezda Margot Robbie treći put se našla na vrhu liste najseksepilnijih žena koju tradicionalno već godinama objavljuje časopis Maxim.

Premda izbor nesumnjivo atraktivne 32-godišnje glumice mnogima nije upitan, nikako ga se ne može predstaviti kao izbor najseksepilnije žene svijeta, budući da su na listi isključivo Australke iz različitih zabavljačkih, poslovnih i drugih sfera.

Tako je iza Margot na drugom mjestu liste "Hot 100" za 2022. godinu australska nogometašica Sam Kerr, dok je na trećem mjestu teniska zvijezda Ash Barty.

Budući da je u pitanju lista najseksepilnijih Australki, na njoj su međunarodnoj publici mnoga nepoznata imena, ali ima i onih, premda je možda upitna njihova pozicija, koje su stekle globalnu slavu.

Tako je na 26. mjestu komičarka Reb...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 17:11