StoryEditorOCM
Showbizčestitamo

‘Splitski zet‘, popularni voditelj HRT-a, dobio kćer: ‘Bio sam na porodu, to je neopisivo iskustvo!‘

Piše V.P.
17. svibnja 2023. - 21:46

"Žene su junakinje. Takva je i moja Ana koja je danas na svijet donijela 50 cm i 3280 grama čiste ljubavi. Dobro nam došla, Mare!" napisao je u emotivnoj objavi na Facebooku voditelj HRT-a Ivan Dorian Molnar čija je supruga Ana Krolo Molnar, naša nekadašnja kolegica u Slobodnoj Dalmaciji, rodila kći.

- Što reći nego da sam ponosan na svoju Anu. Probudila nas mala jutros u 5 ujutro, rođena taman prije podne, požurilo joj se na svijet, veselila se mami i tati - kaže nam novopečeni tata koji je gledao dolazak svoje male mezimice na svijet.

image

Ivan Dorian Molnar i supruga Ana

Privatni album

- Bio sam na porodu i to je neopisivo iskustvo. Žene su junakinje, moja Ana, ali i sve divne osobe u zagrebačkom KBC-u Sestre Milosrdnice kojima se neizmjerno zahvaljujem. Proslavit ću kratko večeras s najbližim prijateljima, a onda kad mama i beba dođu kući bit će prilike i za veliku feštu - rekao nam je Ivan Dorian, još uvijek uzbuđen što je prvi put postao tata.

Mladi voditelj, zaštitno je lice sportskog programa HRT-a, a karijeru je započeo u najdugovječnijoj emisiji državne televizije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ gdje se prvo javljao kao reporter iz rodne Rijeke. Posljednje dvije godine bio je i prezenter glasova hrvatskog žirija na Eurosongu.

image

Ivan Dorian Molnar

HRT

Supruga Ana, rodom je iz Splita, i novinarka je na Hrvatskom radiju. Ivan Dorian i Ana upoznali su se nakon jedne nogometne utakmice u Splitu, a vjenčali su se 2019. godine.

- Taj dan bih ponovio. Stigla je sva moja rodbina, otac i brat s obitelji, slavili smo sa 150 ljudi, a prvi ples je bio uz pjesmu Petra Dragojevića Prva i jedina što mi je asocijacija na moju Anu. Kada sam doznao da ću postati tata, ostao sam bez teksta, taj osjećaj sreće ne mogu opisati.

Sjećam se kad sam prvi put u ruke primio svoju nećakinju, plakao sam kao mala beba, pa ne mogu zamisliti kakav je osjećaj imati svoje dijete - rekao je nedavno voditelj za Gloriu.

Sretni roditelji od kolega primaju mnoštvo čestitki i lijepih želja na prinovi u obitelji, a novinarski veteran Goran Milić Ivanu je napisao: Čestitke i s moje strane, ne samo na Mari, vjenčanju i profesionalnom radu, nego na konstanti dobrote i poštenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 15:20