StoryEditorOCM
ShowbizPUNO EURA

Slavni britanski glumac šokirao novinare: ‘Nisam znao da moram plaćati račune za vodu, pet godina sam dužan‘

Piše SCENA SD
15. prosinca 2023. - 14:07

Tom Holland, engleski je glumac i plesač, najpoznatiji kao naslovni lik Spider-Man u Marvelovom filmskom univerzumu. Za svoje glumačke uspjehe dobio je nagradu BAFTA, tri nagrade Saturn i ušao u Guinnessovu knjigu rekorda.

U intervjuu za The Hollywood Reporter, glumac Spider-Mana prvi je put govorio o svojoj karijeri i želji da napravi pauzu.

image

Tom Holland

Michael Loccisano/Getty Images Via Afp

“Stvarno mi je trebao predah. Moj odmor nije imao veze sa serijom, imao je veze s mojom dobi i odrastanjem. Radim ovo od svoje 11. godine na pozornici u Londonu i nisam imao odmora od tada. Želio sam provesti neko vrijeme na jednom mjestu, biti sa svojom obitelji i prijateljima i organizirati svoj život. Saznao sam da nisam plaćao račun za vodu pet godina, ali samo zato što nisam znao da ga moram plaćati. Mislio sam da je voda besplatna u Engleskoj”, otkrio je novinarima.

U budućnosti, dodao je, želi raditi stvari koje ga plaše i čine nelagodnim. “Nikad prije nisam radio ništa slično. Navikao sam se na Marvel i osjećaj sigurnosti Spider-Mana, osjećajući se kao da sam zaštićen. Stoga je raditi nešto poput ovoga bilo izuzetno zastrašujuće, ali upravo zbog toga je bilo tako ispunjavajuće i nagrađujuće. Gledajući naprijed, ako postoji nešto što osjećam da ne mogu učiniti, to želim učiniti”, zaključio je Tom Holland.

image

Tom Holland

Michael Loccisano/Getty Images Via Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 18:27