StoryEditorOCM
ShowbizČESTITAMO

Poznati voditelj i splitski zet postao otac! Sretnu vijest obznanio emotivnom objavom na Instagramu ‘Hvala ti živote‘

Piše SCENA SD
9. srpnja 2023. - 13:36

Ovo će biti godina za pamćenje popularnog voditelja Ivana Vukušića. Nakon što se u veljači vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Ivonom, sada je otkrio i da je postao otac. Fotografijom na Instagramu nije mnogo otkrio, tek je napisao "Hvala ti živote" te uz objavu napisao da je beba stigla 2. srpnja i otkrio da su odabrali ime koje počinje sa slovom J, piše Gloria.

Ivan i Ivona zajedno su od 2019. godine, a par se rijetko pojavljuje zajedno u javnosti te rijetko dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Ipak, za vjenčanje u veljači ove godine saznalo se upravo zbog fotografija na društvenim mrežama, dok je trudnoću Ivan indirektno otkrio kada se pohvalio s uspjehom svoje supruge - ona je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu stekla titulu specijalistice endodoncije i restaurativne stomatologije.

"Ne sjećam se kad sam zadnji put bio ovoliko ponosan. Presretan sam što imam priliku gledati te prekrasnu iznutra i izvana. Fućkaš titule i diplome ako nisi čovjek, a štreberice stvarno nekad znaju biti jako jako kul... Dr.med.dent., specijalist endodoncije i restaurativne stomatologije Ivona Vukušić", napisao je tada te fotografijama otkrio kako će uskoro postati roditelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 10:55