StoryEditorOCM
ShowbizNEODOLJIVI LEO

Ovih 18 top ljepotica spavalo je u njegovom krevetu, s ni jednom se nije skrasio! Za vikend je pokrenuo nove tračeve

Piše Marija Čović
4. srpnja 2023. - 23:05

Proteklog su vikenda s društvom partijali na zabavama održanima u Bridgehamptonu i Hamptonsu, gradićima na Long Islandu nedaleko New Yorka, gdje brojni bogati i slavni imaju raskošne vile, pa su se opet zakotrljale priče kako su slavni glumac Leonardo DiCaprio i poznata manekenka Gigi Hadid u vezi.

image

Gigi Hadid 

Patricia De Melo Moreira/Afp

"Špijuni" su medijima prenijeli kako među 48-godišnjim oskarovcem i 28-godišnjom manekenkom definitivno postoji "vibra", moglo se to, tvrde, osjetiti po načinu na koji razgovaraju, puno je tu energije koja potvrđuje da su zajedno.

image

Leonardo DiCaprio na dodjeli Oscara 2020. godine

Robyn Beck/Afp

Drugi izvori kažu kako su Gigi i Leo samo dio istog društva, a prvi put su se špekulacije o njihovoj vezi pojavile prošle jeseni tijekom newyorškog tjedna mode u rujnu, nedugo nakon što je DiCaprio prekinuo petogodišnju vezu s glumicom i manekenkom Camilom Morrone.

image

Leonardo Dicaprio i Camila Morrone na odmoru u Italiji

Capr/Backgrid Uk/Profimedia/Capr/Backgrid Uk/Profimedia

Prave iskre nije bilo

Izvori bliski Leonardu kasnije su kazali kako je par pokušao vidjeti bi li se među njima mogla razviti veza, ali prave iskre nije bilo. Prijatelji su već godinama i tako će i ostati, a oni sami nikad nisu komentirali priče o navodnoj vezi.

image

Gigi Hadid

Alessandro Bremec/Nurphoto Via Afp

A premda je na zabavama bio u društvu s Gigi, Leonardo je u Hamptons za vikend stigao helikopterom u društvu nepoznate mlade dame čiji identitet američki mediji nisu uspjeli otkriti. Samo nekoliko dana prije DiCaprio je bio na tjednu mode u Parizu družeći se sa starim prijateljem Tobeyjem Maguireom i njegovom djecom te svojom nećakinjom.

I tada su se zakotrljale priče o novoj romansi jer je Leo viđen na večeri s manekenkom Neelam Gill, ali su neki izvori medijima kazali kako ona nije u vezi sa slavnim glumcem nego jednim od njegovih prijatelja.

Camila, Gigi i Neelam su samo nastavak niza brojnih manekenki koje su prodefilirale Leovim životom. Vezu s Camilom započeo je 2017. kad je njoj bilo 20 godina, a prekinuli su prošle godine u kolovozu nedugo nakon što je ona proslavila 25. rođendan, što je dob kada, u pravilu, Leovim djevojkama istječe "rok trajanja".

Bar Rafaeli, Eva Herzigova, Naomi...

Camilina prethodnica bila je danska manekenka Nina Agdal, prije nje glumica i manekenka Kelly Rohrbach, a i s njima je prekinuo kad su napunile 25 godina. Među njegovim bivšima su i manekenke Bridget Hall, Toni Garn i Kat Torres, kao i neke od najvećih zvijezda modnih pista - Miranda Kerr, Erin Heatherton, Anne Vyalitsyna, Bar Rafaeli s kojom je također prekinuo kad je napunila 25 godina, Eva Herzigova, Helena Christensen, legendarna Naomi Campbell.

image

Eva Herzigova

Jacky Godard/Photo12 Via Afp
image

Bar Refaeli 

Oscar Gonzalez/Nurphoto Via Afp
image

Naomi Campbell

Geoffroy Van Der Hasselt/Afp

U društvu njegovih bivših djevojaka je i jedna od najslavnijih manekenki u posljednja više od dva desetljeća, Gisele Bündchen, s kojom je u vezi bio šest godina, bilo joj je 18 godina kad su postali par, ali je i toj vezi došao kraj kad je napunila 25 godina.

image

Tijekom 2011. godine Leo je bio u vezi s glumicom Blake Lively

Infphoto.com/Instar Images/Profimedia/Infphoto.com/Instar Images/Profimedia

Leo je bio u vezi i s glumicom Blake Lively, dakako, u njezinim ranim dvadesetim godinama, a kratko je navodno bio i sa glazbenom zvijezdom Rihannom prije sedam-osam godina.

Težak 300 milijuna dolara

Početkom ove godine dovodili su ga i u vezu sa 19-godišnjom izraelskom manekenkom Eden Polani, potom 23-godišnjom Victoriom Lamas. Ovog proljeća se u britanskim medijima špekuliralo kako je njegova nova ljubav Maya Jama, voditeljica reality showa "Love Island", ali s obzirom da ona ima čak 28 godina, to je malo tko povjerovao.

image

Britanska voditeljica Maya Jama

Daniel Leal/Afp

Navodno Leo, čije se bogatstvo procjenjuje na oko 300 milijuna dolara, očajnički želi u javnosti promijeniti sliku o sebi kao nekome tko izlazi samo s djevojkama mlađim od 25 godina i zainteresiran je za "zreliju vezu", ali zasad nema na vidiku neke dame s kojom bi mogao ostvariti takvu vezu.

image

Leonardo DiCaprio

Valery Hache/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 07:56