StoryEditorOCM
Showbiz‘DŽABA NAGRADA...‘

Neda Ukraden bez zadrške o tragediji svog života: Mržnja, ljubomora, zavist su presudili! Ostala sam bez luksuznog stana, kafića, poslovnih prostora, trebalo je opravdati pljačku

Piše Mozaik SD
10. siječnja 2023. - 11:49
Neda Ukraden: Ponosna sam i na dugotrajnu, bogatu i respektibilnu karijeru. Da mi je neko rekao da ću i poslije 70 –te  biti zanimljiva i raditi kao u najmlađim danima, rekla bih da se šaliArhiva/Cropix

Neda Ukraden i u 72. godini jednako plijeni pojavom, nastupima, ali i izjavama, komentarima. Njezina biografija je uzbudljiva u estradnom i životnom smislu, obožavatelji joj se broje u milijunima, ali mnogo je i onih koji joj zamjeraju neke stvari iz ratnih godina i kao da se izvjesnih osuda nikad neće riješiti.

Nedavno je izdala autobiografiju koja nosi naziv njenog najvećeg hita "Zora je svanula”, a za portal Azra dala je veliki intervju, u kojemu je otvoreno odgovorila na mnoga pitanja.

"Najzgodnija baka na Balkanu", kako joj mnogi tepaju, knjigu je pisala skoro tri godine, pažljivo birajući i sklapajući kockice mozaika svoga života od najranijeg djetinjstva u rodnom Imotskom pa do 1992. godine, koja je potpuno promijenila njezin život, baš kao i živote mnogih.

–  To j...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 23:03