StoryEditorOCM
Showbiz‘Kad me nema‘

Naša glazbenica ima novu pjesmu: ‘To je emocionalno putovanje, prihvaćanje sebe, otpuštanje kontrole i oslobađanje‘

11. listopada 2023. - 13:41

Mirna Škrgatić, talentirana riječka glazbenica sa zagrebačkom adresom, otvara novo glazbeno poglavlje s najavom svog trećeg studijskog albuma. Treći singl s ‘Kad me nema‘, ističe se kao dosad najintimnija Mirnina pjesma.

U suradnji s Tomislavom Franjom Šuškom, Mirna Škrgatić stvara glazbenu priču koja potiče na oslobađanje od društvenih okvira i prihvaćanje vlastite autentičnosti.

image

Mirna Škrgatić

‘Pjesma nas vodi kroz emocionalno putovanje poticanja na prihvaćanje sebe i vlastitih nesavršenosti, otpuštanje kontrole i oslobađanje kako od društvenih pritisaka, tako i onih vlastitih.‘ kaže Mirna. 

Uz to, vizualno dojmljiv glazbeni spot, koji je osmislila, snimila i režirala Iva Ćurković Spajić, dodatno naglašava poruku pjesme.

‘Spot želi vizualno prikazati osjećaj prepuštanja i uživanja u životu, osjećaj da nismo toliko bitni, da smo dio većeg entiteta, dio prirode (poput prikazanog cvijeća i vode), da se sve nastavlja i teče, vjeru da će sve biti dobro‘, objasnila je redateljica Iva Ćurković Spajić kojoj je ujedno ovo i prvi glazbeni spot.

image

Mirna Škrgatić

Mirna je dosad objavila dva studijska albuma Snovi (2019.) i Posljednji trend (2021.), a singlom ‘Ostani tu‘ najavila je treći album koji je najviše inspiriran zvukom 80-ih.

image

Mirna Škrgatić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 23:01