StoryEditorOCM
ShowbizRebel Wilson

Nakon što je objavila da je u 35. godini života izgubila nevinost, hollywoodska glumica sada otkrila tko je bio on

Piše SCENA SD
4. travnja 2024. - 12:07

Hollywoodska glumica Rebel Wilson ("Pitch Perfect") nedavno je objavila da je izgubila nevinost u dobi od 35 godina, a sada je išla i dalje objavila tko je bila osoba s kojom je izgubila nevinost.

Prvu noć provela je s glumcem Mickeyjem Goochom Jr. "Micks, ako ovo čitaš, možda ti je to novost, ali da, izgubila sam nevinost s tobom", piše Wilson u svojojbiografiji. Tada su bili zajedno šest mjeseci, a upoznala ih je njihova kolegica "Pitch Perfect" Hana Mae Lee. Gooch je ušao u njezin život nakon što je saznala za dijagnozu raka svoje majke.

image

Rebel Wilson

Patricia De Melo Moreira/Afp

To ju je podsjetilo da je "život kratak". "Nisam htjela živjeti svoj život, a da ne znam kakav je seks. Bez doživljavanja ljubavi. Trubila sam svemiru da sam konačno spremna", citira časopis People iz biografije koja je ovaj tjedan objavljena. Tijekom boravka u hotelu dogodilo se: "Napokon sam se seksala." Gooch je učinio da se osjeća "voljeno i željeno", kaže Wilson. Ipak, nakon "prvog velikog zajedničkog putovanja", shvatila je da "naša veza neće uspjeti".

Nedavno se Wilson govorila o seksu u mladoj dobi. "U redu je čekati dok ne budete spremni ili pričekati dok ne budete malo zreliji", rekla je Rebel za People. "I mislim da bi to mogla biti pozitivna poruka. Naravno, ne morate čekati dok ne budete u tridesetima poput mene, ali ne biste trebali dopustiti da vas se pritišće kao mladu osobu", kaže 44-godišnja glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 07:55