StoryEditorOCM
ShowbizZAŠTITNI ZNAK

Mešin je i novi ‘Ples sa zvijezdama‘ obilježio frfljanjem: jeste čuli kako je i iz koliko puta izgovorio ovu riječ?

Piše Scena SD
6. ožujka 2023. - 10:29

Je li Igoru Mešinu već postao "zaštitni znak" frfljati pred kamerama?

Poznati glumac i dugogodišnji voditelj show projekata na Novoj TV, naime, i u sinoćnjoj se, prvoj epizodi nove sezone "Plesa sa zvijezdama", borio s riječima.

Pa je tako, najavljujući plesni par Maju Drobnjaković i Marka Mrkića, zvučao ovako:

"Zvijezda koja dolazi je hrabra, nekopolebljiva, nekopolebljiva..." - mučio se Mešin izgovoriti riječ nepokolebljiva, uz nevjericu gledatelja, ali i članova žirija koje je dobro nasmijao.

"Krenulo me je danas..." - ustvrdio je i sam.

image

Nastup Maje Drobnjaković i Marka Mrkić Mešin je jedva uspio najaviti

Nova TV Press

Dakako da se greške svima događaju, nismo roboti, ali učestalost ovakvog problema kod Igora Mešina prilično je uočljiva, još od ranijih sezona.

Evidentno je da je glumac i sam toga svjestan, pa je primjetna i njegova zebnja hoće li mu se ponoviti. Ipak, za nekog tko se cijeli radni vijek bavi glumačkim poslom i stoji na pozornici pred javnošću, prilično je začuđujuće.

image

Igor Mešin i nova kolegica suvoditeljica Tamara Loos

Nova TV Press

Da se s problemom borio i na generalnoj probi otkrila je i njegova kolegica suvoditeljica Tamara Loos, kad je u jednom trenu ustvrdila kako je na probi bila problematična riječ - rekapitulirati.

Podsjetimo, i prošle godine Igor Mešin je punio medijske stupce zbog svog "neobičnog ponašanja" u "Plesu sa zvijezdama".

Tijekom prijenosa uživo, pisali su o tome svi mediji, frfljao je. Snašao se pa je rekao da zamuckuje jer vodi emisiju pored zgodne Maje Šuput.

No, kasnije se to još nekoliko puta ponovilo što je navelo gledatelje da se zapitaju što se dogodilo. Na društvenim mrežama vodile su se velike analize oko toga što se događa s voditeljem.

image
Nova TV Press

"Kad je Mešin prvo zafrfljao mislila sam, eno ga pada, baš je loše izgledao cijelu emisiju"

"Mislila sam moždani ili nešto... onda si mislim možda je stavio nove zube pa mu ne odgovaraju"

"Pio je"... bili su neki od brojnih komentara.

Igor je prošle godine novinarki Jutarnjeg ispričao što mu se dogodilo:

"Posljednjih dana mučim se s akutnom alergijom i sinoć mi baš nije bilo lako. Prije emisije sam popio i tabletu koja je imala zeznute nuspojave kad moraš odraditi live emisiju u ulozi voditelja…

Hvala publici na razumijevanju, sretan sam danas kad vidim da je emisija okupila gledatelje u tako velikom broju. Veselim se idućoj emisiji u nedjelju, do tada mi je prioritet srediti alergiju da ne sredi ona mene" - rekao je tada.

Je li u pitanju opet lijek protiv sezonske alergije ili nešto drugo?

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2023 01:56