StoryEditorOCM
ShowbizBOLNA ISPOVIJEST

Megan Fox objavila knjigu poezije, otkrila da je pobacila: Cijeli život čuvam tajne muškaraca i nosim njihove grijehe

Piše Marija Pavić/Jutarnji list
7. studenog 2023. - 18:27

Američka glumica, jedna od najseksepilnijih žena svijeta objavila je debitanstku knjigu poezije "Pretty Boys Are Poisonous" u kojoj progovara o svojim najprivatnijim i mračnim mislima. Megan Fox sebe naziva "beznadno romantičnom otvorenom ranom", a u pjesmama dijeli s obožavateljima svoje borbe s ljubavi i požudom. "Ove su pjesme napisane u pokušaju da iskorijene bolest koja se u meni ukorijenila zbog moje šutnje", rekla je Megan te dodala da je cijeli život čuvala tajne muškaraca i da ju tijelo boli od nošenja težine njihovih grijeha, piše Jutarnji list

"Moja sloboda živi na ovim stranicama i nadam se da moje riječi mogu inspirirati druge da se vrate svojoj sreći i identitetu, da svojim glasom povrate svjetlost koja je zaboravljena u tami", objasnila je glumica.

Megan u zbirci svoje prošle i sadašnje partnere ne spominje imenima, no čini se da je dosta toga napisano o Machine Gun Kellyu te usponima i padovima u njihovom odnosu od svibnja 2020. godine. Odlomci u knjizi spominju "32-godišnjeg narcisa", "pravu ljubav, blizanački plamen" i "samodopadnu rock zvijezdu" koja se samo pretvara da ima dobre namjere.

image

Megan Fox i Machine Gun Kelly

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Osim o ljubavi, pisala je i o pobačaju i osjećaju tuge zbog toga u pjesmama "I" i "II".

"Sada se moram oprostiti. Zatvorenih očiju zamišljam kako te čvrsto držim na svojim prsima dok te čupaju iz moje utrobe", stoji uz ilustraciju žene koja drži bebu na zadnjoj stranici zbirke.

"Platit ću bilo koju cijenu. Reci mi, molim te, koja je otkupnina za njezinu dušu", napisala je Fox. Nagađa se da je riječ o pobačaju djeteta Machine Gun Kellyja i Fox iako par nikada nije to potvrdio ili porekao. Fanovi su to povezali s tekstom rokerove pjesme "Twin Flame" koju je izbacio na albumu "Mainstream Sellout" u ožujku 2022. godine.

"Odi spavati, vidjet ću te u svojim snovima", pjeva Machine Gun Kelly u svojoj pjesmi. Obožavatelji su potvrdu svojih nagađanja dobili kada je pjevač na Billboard Music Awards 2022. godine rekao da je napisao pjesmu za svoju ženu i njihovo nerođeno dijete.

"Veze nisu lijepe. Ružne su. Ponekad su rat. No, kroz ranu ulazi prilika da rasteš i postaneš jača, cjelovitija verzija sebe", zaključila je Fox.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 22:15