StoryEditorOCM
ShowbizPO STOTI PUT

Legendarnu hrvatsku pjevačicu razbjesnili jednim potezom, razljutila ju je slika objavljena uz njeno ime, nije prvi put!

Piše SCENA SD
14. studenog 2023. - 08:47

Meri Cetinić, legendarna hrvatska pjevačica s više od 50 godina dugom karijerom, nije mogla vjerovati vlastitim očima kada je u jednoj hrvatskoj tiskovini ugledalu križaljku.

Naime, autor je očito pomiješao Meri Cetinić s Jasnom Zlokić, još jednom legendom hrvatske glazbe.

- U križaljci piše da je na slici "naša pjevačica Meri"i vi trebate upisati Cetinić! A je li na slici zaista Meri!?

(Ko da stave sliku Josipe Lisac, a vi trebate upisat da je to Gaby Novak!!?) - napisala je na Facebooku Meri Cetinić uz presliku sporne skandinavke.

Inače, i Meri Cetinić i Jasna Zlokić porijeklom su s otoka Korčule.

image

 Jasna Zlokić i Meri Cetinić.
 

Neja Markičević/Cropix

Njena objava nasmijala je pratitelje koji autoru križaljke uglavnom nisu zamjerili ovaj veliki gaf.

- Jedino što zajednički dijele je otok. I divan glas. Autor bi se trebao iskupiti na način da sljedeći put obrne uloge (slika dive Meri, a u kockice upisati Zlokić)

- Obje ste naše drage Dive, a ovo ide na dušu autoru križaljke i uredniku koji je objavio. Nije ništa strašno...

- Često se desava da se ove dvije pjevačice zamjenjuju. Osim što su obje sa Korčule i obje plave, ne vidim druge sličnosti.

- Obje obožavam, ali to je Jasna Zlokić.

- Obje su drage i lijepe s obzirom na svoje godine, ali ovaj je totalno slijep. Slika od Jasne, a piše Meri. U okuliste pothitno,aaaa muko mila - samo su neki od komentara objave Meri Cetinić.

Ovo nije prvi put

Ovo, inače, nije prvi put da su zamijenili dvije legendarne pjevačice.

‘Ova manipulacija i svinjarija ponavlja se već jako dugo po medijima. Stave sliku Jasne Zlokić i napišu da sam to ja. Tako mi prošle godine za moj jubilarni koncert za 40 godina samostalne karijere novinarka iz našeg poznatog časopis zatraži intervju, ali da me slika sa unučicom, iako je ja nemam, ali ima Jasna.

image
Tom Dubravec/Cropix

Ili dođe novinarka iz Zagreba i napravi cijelu reportažu s mojim slikama u Blatu na Korčuli i onda objavi tekst u kojem se cijelo vrijeme spominje kako ‘skitnica‘ provodi svoje vrijeme u Blatu.

Ili izađe LP s najvećim hitovima osamdesetih i među njima ‘Samo simpatija‘ s mojim imenom, a na naslovnici ploče velika fotografija Jasne Zlokić, iako na ploči nema niti jedna njezina pjesma. Eto, i na križaljci čitatelji trebaju napisat moje ime, iako je na slici Jasna!? Sve to slučajno!?‘, napisala je ranije Meri na Facebooku.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 18:04