StoryEditorOCM
ShowbizĆakule

Kakve veze ima Severina s crnogorskim nogometašem kojeg je pretukao Vlado Divac

Piše Mozaik SD
16. kolovoza 2023. - 11:59

Severina je zvijezda i od svojeg zvjezdanoga praha pobjeći ne može, zato mediji svaki njen potez, riječ, čin pozorno prate. Kao i sve ljude kojima je okružena.

Posebno se njenim životom bave Srpski mediji, koji su objavili kako je bila u društvu s bivšim crnogorskim nogometašem Nišom Saveljićem, navodno su zajedno jahtom doplovili do Korčule.

Objavili su i ekskluzivne fotografije, prenosi Story.

- Jahta na kojoj su bili usidrila se na Korčuli. Poslije podne je bilo kada sam ih uočila. Zajedno su izašli, prvo ona, a onda on za njom. Sjeli su u obližnji kafić na plaži i naručili piće. Kasnije im se pridružila još jedna ženska osoba i sjela s njima. Severina je djelovala neprepoznatljivo, neupadljivo, a otok je prepun stranih turista, tako da nitko ne obraća pažnju na nju. Svi gledaju svoja posla. Vidjelo se da su raspoloženi, da su uživali u zajedničkim trenucima i da im je bio lijep i ugodan dan. Ona je bila u svijetloplavoj košulji-haljini, a on je nosio bijelu majicu. U jednom trenutku pridružila im se jedna plavuša - kazala je anonimna "svjedokinja".

Severinin je menadžer sve demantirao, ali vodivši se onom "di ima dima" mediji su nastavili dalje.

Niša Saveljić bio je lani u centru skandala kada ga je Petra kći bivše NBA zvijezde Vlade Divca optužila da joj je slao neprikladne poruke. Tata Divac ga je tada pretukao.

Bivša supruga Niše Saveljića, Dijana Saveljić, s kojom ima dvoje djece, tada je osudila postupak bivšeg partnera uvjerena kako je upravo to i radio - uznemiravao djevojku koja je, usput budi rečeno, vršnjakinja njegova sina.

- Ljudi se mijenjaju, gube kompas, slava i novac ih promijene. Izopače ih! To se dogodilo i Niši. Nije bio takav kad sam ga upoznala - kazala je tada Dijana Saveljić, prenosi Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 05:54