StoryEditorOCM
Showbizdivi joj se

Kako je biti supruga najboljeg nogometaša svijeta: Messijeva Antonela ima diplomu, biznis, a vole se od djetinjstva

Piše SCENA SD
9. svibnja 2023. - 18:02

Od svih poznatih, čujemo da su nogometaši sretno oženjeni svojim ljubavima iz djetinjstva, a iznimka nije ni argentinski kapetan i trenutno najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi. On i njegova supruga Antonela Roccuzzo zaljubili su se kao djeca, a iako ih je život razdvojio, ni kilometri nisu mogli stati na put njihovoj sreći, piše azra.ba.

Zahvaljujući Antonelinoj sestrični, koja je bila Lionelova dobra prijateljica, on i Antonela upoznali su se kao djeca, no on je na kraju otišao iz Argentine zbog nogometa, zbog čega se nisu vidjeli godinama, a ponovno ih je spojila životna tragedija. Par je prije vjenčanja 2017. godine dobio dva sina, a godinu dana nakon vjenčanja po treći su put postali roditelji još jednog sina.

- Moja žena, Antonela, ima mnogo izvrsnih kvaliteta. Stvarno se divim kako se nosi sa svakodnevnim poslovima, uvijek je dobro raspoložena i izvrsno pristupa problemima. Vrlo je inteligentna i dobro zaokružena u svim aspektima života, nahvalio je Lionel jednom svoju odabranicu, a istražili smo sve što vrijedi znati o njoj.

Antonela je pohađala sveučilište u Argentini i diplomirala humanističke i društvene znanosti na Nacionalnom sveučilištu u Rosariju. Nakon toga krenula je na poslijediplomski studij stomatologije, ali je odustala kad su se ona i Lionel ponovno zbližili.

Njihovo su vjenčanje koje je održano 30. lipnja 2017. u kasinu u njihovom rodnom gradu argentinski mediji prozvali vjenčanjem stoljeća, a proslavi njihove ljubavi pridružili su se i Lionelovi suigrači Xavi Hernandez, Carles Puyol, Samuel Eto’o te Gerard Piqué s tadašnjom suprugom Shakirom.

U studenom 2016. Antonela je objavila da je postala model dizajneru Rickyju Sarkanyju, a godinu dana nakon toga je s prijateljicom Sofijom Balbi, suprugom nogometaša Luisa Suáreza, u Barceloni otvorila butik za argentinski brend obuće Sarkany. Osim spomenutog brenda, radila je i s nekoliko fitness brendova i kompanija među kojima su Adidas i Stella McCartney.

Iako nema Twitter ni Facebook, prilično je aktivna na Instagramu, gdje redovito objavljuje fotografije svoje obitelji te promovira svoju manekensku karijeru, modnu fitnes liniju i trgovinu cipelama. Antonela i Lionel prvi su put postali roditelji 2012. godine kada im se rodio prvi sin Thiago. Matteo je rođen 2015., a njihov treći sin Ciro 2018.

- Rasteš i učiš. Stječete iskustvo u svim aspektima života, na terenu i izvan njega. Ali kao ljudskom biću, troje djece mi je promijenilo pogled na život, moj način razmišljanja, a također mi je pomoglo da rastem.

Iako nema puno trenutaka odmora s troje djece kod kuće, trudimo se uživati ​​u svakoj sekundi s njima, bilo da se radi o gledanju televizije, igri ili bilo čemu drugom. Volimo ostati kod kuće i uživati ​​u tim trenucima - rekao je Lionel o očinstvu, piše azra.ba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 14:38