StoryEditorOCM
ShowbizMAMA KUPILA TRAKTORA

Jeste i vi čuli kako je sinoć Prlja loše zvučao? Promuklo, slabo, kao da jedva pjeva? Svašta se pričalo, evo što kažu

Piše Scena SD
10. svibnja 2023. - 13:48

Jeste i vi, ukoliko ste pratili sinoćnje polufinale Eurosonga iz liverpoola, čuli koliko je Prljin glas zvučao slabašno? promuklo, kao da se muči dok pjeva, kao da jedva do kraja izvlači stih?

I Duško Ćurlić koji je za HTV prenosio spektakl,potvrdio je da dobro čujemo, ustvrdivši da Prlji treba skinuti kapu na odrađenom nastupu, s obzirom na to da je pio čajeve danima kako bi mu glas bio bolji.

Tima Leta 3, ipak, demantirao je te priče.

"Ma odakle to, kakva upala grla?! To nije točno, šire se dezinformacije. Imao je suho grlo. Pio je čaj i čuvao glas, kao i svi ostali", poručili su za 24 sata.

Ipak, pratitelji showa su kolektivno komentirali kako je riječki roker u polufinalu zvučao puno lošije nego na Dori. Srećom, to se nije odrazilo na plasman.

"Kao da je glas malo zadrhtao ovdje...", "Kažu da je Prle bolestan", "Da, čuo sam", "I s drhtavim glasom su bili bolji od 98 posto konkurencije...", "I scenski i režija puno bolje Dora. Izostao klimaks", "Nemalo drhtao. Torcida je sretna"... tek su neki od brojnih komentara koji su se izmjenjivali na društvenim mrežama.

Nije moguće da je Prlju "pojela" trema? 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 21:36