StoryEditorOCM
ShowbizLJUBAV CVJETA

I dok joj bivši muž navodno ljubi atraktivnu Splićanku, prelijepa Tara ne skriva koliko voli, pogledajte fotografije

Piše Scena SD
6. ožujka 2024. - 12:04

Kad je prihvatila poziv za sudjelovanje u lanjskoj sezoni "Plesa sa zvijezdama", 26-godišnja zagrebačka glumica i pjevačica Tara Thaller nije mogla ni zamisliti koliku će to promijenu donijeti u njezinom životu, prvenstveno ljubavnom.

Jer ono o čemu se početkom prošle godine nagađalo, prošlog ljeta su i službeno potvrdili - da je u naručju mentora Matea Cvenića (29), osim vještine u plesu, pronašla i ljubav.

image

Tara Thaller i Mateo Cvenić upoznali su se i zaljubili u ‘Plesu sa zvijezdama‘
 

Vedran Peteh/Cropix

Tada je u razgovoru za Gloriju decidirano ustvrdila kako Mateo nije bio krivac što se razvela od bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika Farisa Pinje, kojega upravo gledamo kao natjecatelja u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Lijepa Tara je ustvrdila kako je, kad je upoznala Matea Cvenića, njezin brak već bio gotov.

image

Faris Pinjo i Tara Thaller, još kao bračni par, snimljeni na kazališnoj premijeri u veljači 2022.

Darko Tomas/Cropix

"Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone smo se odlično slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više", ispričala je prošle godine zaljubljena Tara Thaller.

A da ljubav i dalje cvjeta, Tara i Mateo su potvrdili i sinoć, zajednim dolaskom na "beauty event" u zagrebačkom hotelu Esplanade, čija se Smaragdna dvorana na jednu večer pretvorila u “grad svjetlosti” zbog promocije koju je organizirao L’Oréal Paris.

image

Tara Thaller i dečko, plesač Mateo Cvenić

John Pavlish

I Tara i Mateo su, očito, ispoštovali dress code, budući su se pojavili u crnim opravama, baš kao i ostali uzvanici događaja, među kojima su neka poznata lica ipak poželjela crnu boju iskoristiti kako bi istakli modne detalje u drugoj boji. Koliko su bili uspješni u tome, procijenite kroz fotogaleriju.

Tarin bivši suprug sreću našao u zagrljaju Splićanke?

O Farisu Pinji, bivšem suprugu Tare Thaller, nedavno se pisalo i u kontekstu njegove navodne nove ljubavi, atraktivne splitske glumice Ane Uršule Najev.

U javnosti su snimljeni na modnoj reviji Ivice Skoke.

Farisa je imala prilike upoznati i splitska publika prošlog ljeta, kad je nastupio na Splitskom festivalu s divnom baladom "Za nju".

Da je atraktivna splitska glumica i pjevačica u vezi sa sarajevskim kolegom šuška se od prosinca prošle godine.

image

Ida Prester

John Pavlish
image

Ivana Vukušić

John Pavlish
image

Jelena Perić

John Pavlish
image

Katarina Baban

John Pavlish
image

Lucija Lugomer

John Pavlish
image

Luna Valas, Ivana Vukušić i Mia Matić

John Pavlish
image

Patricia Vodopija

John Pavlish
image

Riva Pauletić

John Pavlish

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 15:21