stdClass Object ( [id] => 1376186 [title] => Epstein reperskog svijeta: djela za koja ga optužuju monstruozna su, a detalji šokantni. On misli da je iznad zakona... [alias] => epstein-reperskog-svijeta-djela-za-koja-ga-optuzuju-monstruozna-su-a-detalji-sokantni-on-misli-da-je-iznad-zakona [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Još nikakva optužnica nije podignuta protiv 54-godišnjeg Seana Love Combsa, rođenog pod imenom Sean John Combs, poznatog pod scenskim imenima Puff Daddy, P. Diddy ili Diddy, američkog repera, glazbenog producenta, poduzetnika i glumca, koji je na svjetske naslovnice proteklih dana dospio nakon što je američka Domovinska sigurnost "ispreturala" njegove kuće na Floridi i u Los Angelesu, u stilu racija kakve viđamo u kriminalističkim serijama i filmovima.

Što su pronašli u racijama poduzetima zbog niza optužbi na Combsov račun za seksualno zlostavljanje, fizičko nasilje i trgovanje ljudima, i kakvim bi optužnicama to moglo rezultirati, tek će se vidjeti.

U medijskom prostoru pojavile su se i tvrdnje da je P. Diddy možda bio dio seksualnog kruga trgovine ljudima pokojnog američkog pedofila Jeffreyja Epsteina te da je možda čak i Britney Spears bila jedna od njihovih žrtava.

Takve tvrdnje možda i nisu tako daleko od istine kad se zna da je Epsteinovo društvo bilo puno bogatih i moćnih ljudi, ali čak i ako Combs nije sudjelovao u njegovim kriminalnim radnjama, nakon niza optužbi i sada policijskih racija, mnogi ga sada nazivaju "Epsteinom reperskog svijeta".

U studenome prošle godine je pjevačica Cassandra Ventura, njegova bivša djevojka, podignula tužbe protiv Combsa za fizičko zlostavljanje, seksualno ropstvo i silovanje tijekom njihove višegodišnje profesionalne i romantične veze. Ventura je tvrdila da ju se prisiljavao na odnose s muškim prostitutkama koje je unajmljivao i snimao je te odnose. U njezinoj tužbi navode se i kršenja zakona o trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije.

---

image

Policija i reporteri ispred kuće Seana Diddyja Combsa u kojoj je provedena racija 

AFP
---

Diddy je Venturu navodno počeo zlostavljati 2005. godine, a 2018., pred kraj njihove toksične veze, Diddy je navodno provalio u njezin dom i silovao je. Samo dan nakon podnošenja, Venturina je tužba riješena izvansudskom nagodbom čiji detalji nisu poznati, a njegovi odvjetnici tvrdili su da nagodba nije priznanje nedjela i da Combs ostaje pri odlučnom poricanju njezinih tvrdnji.

Ventura je jedna od nekoliko žena koje su Diddyja optužile za seksualno zlostavljanje. U prosincu je jedna od njih ustvrdila kako je kao tinejdžerica bila grupno silovana i njome su Diddy i njegovi pajdaši trgovali u svrhu seksualnog zadovoljstva. Zlostavljanje se, prema njezinim tvrdnjama, dogodilo 2003., kad je ona imala 17, a Diddy 34 godine.

Prije mjesec dana je tužbu "tešku" 30 milijuna dolara podnio glazbeni producent Rodney "Lil Rod" Jones Jr., koji je surađivao s Diddyjem. On tvrdi da ga je reper godinu dana zlostavljao hvatanjem za genitalije, stalnim nepoželjnim dodiranjem njegova anusa i vjerojatno silovanjima nakon što ga je drogirao. Jones u tužbi tvrdi da je bio prisiljen na regrutiranje prostitutki i spolni odnos s njima za Diddyjevo zadovoljstvo, te da postoje stotine sati snimki koje dokumentiraju reperove ozbiljne kriminalne aktivnosti.

---

image

Sean P. Diddy Combs i Cassie Ventura u ožujku 2016. godine - ona je u studenome podignula tužbu u kojoj ga optužuje za seksualno zlostavljanje i fizičko nasilje, a samo dan kasnije tužba je riješena izvansudskom nagodbom 

AFP
---

Kad se požalio da se osjeća neugodno zbog Diddyjevih napada, reperova šefica osoblja Kristina KK Khorram navodno mu je rekla: "Znaš, Sean će uvijek biti Sean." Jonesov odvjetnik Tyrone A. Blackburn opisao je Khorram kao "Ghislaine Maxwell Seana Combsa". Za one koji ne znaju, Maxwell je bila vrlo bliska suradnica u zlodjelima osuđenog seksualnog prijestupnika Jeffreyja Epsteina, koja je proglašena krivom za seksualnu trgovinu djecom i druga djela i osuđena 2022. na dvadeset godina zatvora.

P. Diddy negira Jonesove optužbe, među kojima su i one za organizirani kriminal, uključujući zlouporabu droga, posjedovanje ilegalnog oružja, ubacivanje droga za silovanje u alkoholna pića namijenjena njegovim gošćama na zabavama, među kojima su bile i maloljetnice, sve za Diddyjevo zadovoljstvo. U VIP odjeljcima različitih noćnih klubova, Combs je navodno ubacivao drogu u šampanjac Moët i uvijek je imao boce za sebe odvojene od boca iz kojih su pile žene s kojima su on i prijatelji bili u društvu.

Je li Diddy zaista bio povezan s Epsteinom, zasad je nepoznato, ali postoje snimke na kojima su Britney Spears i Diddy s Epsteinovom navodnom trgovkinjom maloljetnicama Rachel Chandler. Uz to je Diddy angažirao Bobbi Sternheim, odvjetnicu koja je zastupala Ghislaine Maxwell, da ga brani u slučaju tužbe žene koja se zasad vodi pod kodnim imenom Jane Doe, za silovanje kad je imala 17 godina.

Diddy negira sve optužbe i tvrdi kako se radi o pokušajima iznude novca, ali mnogi mu ne vjeruju. Ako se sve optužbe koje mu osobe koje je navodno zlostavljao stavljaju na teret pokažu točnima, mogao bi se provesti kao pokojni Epstein, hollywoodski producent Harvey Weinstein i glazbenik R. Kelly, odreda moćni bogataši koji su svoj utjecaj iskorištavali na štetu žena.

---

image

Sean Diddy Combs na dodjeli MTV Video Music Awards u rujnu prošle godine AFP

AFP
---

Producent Jones u svojoj tužbi navodi kako je Combs vodio razgranatu i opasnu kriminalnu organizaciju za seksualnu trgovinu ljudima, te da su članovi njegova osoblja i glazbene tvrtke znali za to i bili uključeni u nezakonite i neželjene seksualne aktivnosti na Floridi, u New Yorku i Kaliforniji te na Američkim Djevičanskim otocima.

Combs je, tvrdi Jones u tužbi na 73 stranice, vrebao ranjive žene i muškarce i trgovao njima uz pomoć privatnog zrakoplova i imanja na Karibima. Sve to podsjeća na Epsteinov način ponašanja, on je također imao privatni zrakoplov i imanje na Karibima. Jones tvrdi i da je Combs imao skrivene kamere u svakoj sobi svojih kuća i čuvao kompromitirajuće snimke svake osobe koja je bila na njegovim zabavama, uključujući brojne slavne osobe, glazbene poduzetnike, političare i sportaše.

Prema Jonesovoj tužbi, Combs je uvjeren da je iznad zakona i nedodirljiv, često je drugima govorio kako ima veliki utjecaj u snagama reda i da njegov šef osiguranja ima moć da ljudi i problemi nestanu. Shawn Holley, jedan od Diddyjevih odvjetnika, negirao je Jonesove tvrdnje i nazvao ga lažljivcem.

U prosincu, nakon četiri građanske tužbe koje su podnijele žene koje su tvrdile da je Combs obećao poduprijeti njihove glazbene karijere, a onda ih seksualno zlostavljao i prisiljavao na seks s drugim ljudima, uspješni glazbenik je na Instagramu napisao: "Što je previše, previše je. Bit ću apsolutno jasan: nisam učinio ništa od užasnih stvari za koje me se optužuje..."

U tim tužbama postoje indikacije da je Combs stvarao ozračje u kojemu su se njegove žrtve bojale progovoriti. Ako je to točno, Combs je koristio svoju moć nad mladim glazbenicama, modelima i pomoćnicama na način usporediv s Weinsteinovim serijskim zlostavljanjem žena koje su se nadale uspješnoj karijeri u Hollywoodu.

---

image

P. Diddy Combs na lanjskoj Met Gala priredbi u New Yorku

AFP
---

Federalna istraga koja se temelji na optužbama za seksualnu trgovinu ljudima i drugim saznanjima zapravo je tek počela. Racije su provedene u trima nekretninama koje se povezuju s Diddyjem i njegovom producentskom tvrtkom, u New Yorku, Miamiju i Los Angelesu. Što su u njima pronašli, zasad nije poznato, ali upućeni kažu kako Domovinska sigurnost ne bi poduzela akcije takvog opsega da nemaju nešto ozbiljno protiv Diddyja.

A nakon što se doznalo za racije, stare snimke i intervjui su isplivali na površinu. Među njima i one koje prikazuju sada 45-godišnjega glazbenika Ushera, koji je imao samo 13 godina kad je poslan u Diddyjev "Puffy Flavor Camp" u luksuznoj vili u Scarsdaleu, u saveznoj državi New York.

Usher je u razgovoru s Howardom Sternom 2016. rekao kako je vidio neke vrlo zanimljive stvari u "kampu", koje u to vrijeme nije ni shvaćao i da vlastito dijete nikad ne bi poslao na takvo mjesto.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"moćan i izopačen"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7454"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"},{"id":"100","value":"1"}] [extra_fields_search] => moćan i izopačen 2 0 7454 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2024-03-27 14:36:22 [created_by] => 3163 [created_by_alias] => Marija Čović [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2024-03-28 15:36:47 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2024-03-28 15:36:27 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => Slobodna Dalmacija - Najveće dnevne novine u Dalmaciji [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Epstein reperskog svijeta: djela za koja ga optužuju monstruozna su, a detalji šokantni. On misli da je iznad zakona... page_title=Epstein reperskog svijeta: djela za koja ga optužuju monstruozna su, a detalji šokantni. On misli da je iznad zakona... [metakey] => Sean Love Combs, Sean John Combs, Puff Daddy, P. Diddy , Diddy, Jeffrey Epstein [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2024\/03\/27\/26866429.png","\/images\/slike\/2024\/03\/27\/26853984.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/27\/26853920.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/27\/26853732.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/27\/26067341.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/27\/25626639.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/27\/24808049.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["AFP","AFP","AFP","AFP","AFP","AFP","AFP"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

U medijskom prostoru pojavile su se tvrdnje da je P. Diddy mo\u017eda bio dio seksualnog kruga trgovine ljudima pokojnog ameri\u010dkog pedofila Jeffreyja Epsteina<\/p>","

Agenti Domovinske sigurnosti ispred ku\u0107e Seana Diddyja Combsa u Los Angelesu\u00a0<\/p>","

Policija i reporteri ispred ku\u0107e Seana Diddyja Combsa u kojoj je provedena racija\u00a0<\/p>","

Sean Combs na priredbi Met Gala u svibnju 2018. godine<\/p>","

Sean P. Diddy Combs i Cassie Ventura u o\u017eujku 2016. godine - ona je u studenome podignula tu\u017ebu u kojoj ga optu\u017euje za seksualno zlostavljanje i fizi\u010dko nasilje, a samo dan kasnije tu\u017eba je rije\u0161ena izvansudskom nagodbom\u00a0<\/p>","

Sean Diddy Combs na dodjeli MTV Video Music Awards u rujnu pro\u0161le godine AFP<\/p>","

P. Diddy Combs na lanjskoj Met Gala priredbi u New Yorku<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1451x924","hd_26866429_1920.png":"1920x1080","k_26866429_1280.png":"1280x1280","k_26866429_1024.png":"1024x1024","k_26866429_640.png":"640x640","k_26866429_480.png":"480x480","k_26866429_340.png":"340x340","k_26866429_220.png":"220x220","o_26866429_1280.png":"1280x815","o_26866429_1024.png":"1024x652","o_26866429_640.png":"640x407","o_26866429_480.png":"480x305","o_26866429_340.png":"340x216","o_26866429_220.png":"220x140","h_26866429_1280.png":"1280x854","h_26866429_1024.png":"1024x683","h_26866429_640.png":"640x427","h_26866429_480.png":"480x320","h_26866429_340.png":"340x227","h_26866429_220.png":"220x147","pp_26866429_1280.png":"1280x1628","pp_26866429_1024.png":"1024x1303","pp_26866429_640.png":"640x814","pp_26866429_480.png":"480x611","pp_26866429_340.png":"340x432","pp_26866429_220.png":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_26853984_1920.jpg":"1920x1080","k_26853984_1280.jpg":"1280x1280","k_26853984_1024.jpg":"1024x1024","k_26853984_640.jpg":"640x640","k_26853984_480.jpg":"480x480","k_26853984_340.jpg":"340x340","k_26853984_220.jpg":"220x220","o_26853984_1280.jpg":"1280x854","o_26853984_1024.jpg":"1024x683","o_26853984_640.jpg":"640x427","o_26853984_480.jpg":"480x320","o_26853984_340.jpg":"340x226","o_26853984_220.jpg":"220x146","h_26853984_1280.jpg":"1280x854","h_26853984_1024.jpg":"1024x683","h_26853984_640.jpg":"640x427","h_26853984_480.jpg":"480x320","h_26853984_340.jpg":"340x227","h_26853984_220.jpg":"220x147","pp_26853984_1280.jpg":"1280x1628","pp_26853984_1024.jpg":"1024x1303","pp_26853984_640.jpg":"640x814","pp_26853984_480.jpg":"480x611","pp_26853984_340.jpg":"340x432","pp_26853984_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_26853920_1920.jpg":"1920x1080","k_26853920_1280.jpg":"1280x1280","k_26853920_1024.jpg":"1024x1024","k_26853920_640.jpg":"640x640","k_26853920_480.jpg":"480x480","k_26853920_340.jpg":"340x340","k_26853920_220.jpg":"220x220","o_26853920_1280.jpg":"1280x854","o_26853920_1024.jpg":"1024x683","o_26853920_640.jpg":"640x427","o_26853920_480.jpg":"480x320","o_26853920_340.jpg":"340x226","o_26853920_220.jpg":"220x146","h_26853920_1280.jpg":"1280x854","h_26853920_1024.jpg":"1024x683","h_26853920_640.jpg":"640x427","h_26853920_480.jpg":"480x320","h_26853920_340.jpg":"340x227","h_26853920_220.jpg":"220x147","pp_26853920_1280.jpg":"1280x1628","pp_26853920_1024.jpg":"1024x1303","pp_26853920_640.jpg":"640x814","pp_26853920_480.jpg":"480x611","pp_26853920_340.jpg":"340x432","pp_26853920_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1360","hd_26853732_1920.jpg":"1920x1080","k_26853732_1280.jpg":"1280x1280","k_26853732_1024.jpg":"1024x1024","k_26853732_640.jpg":"640x640","k_26853732_480.jpg":"480x480","k_26853732_340.jpg":"340x340","k_26853732_220.jpg":"220x220","o_26853732_1280.jpg":"1280x906","o_26853732_1024.jpg":"1024x725","o_26853732_640.jpg":"640x453","o_26853732_480.jpg":"480x340","o_26853732_340.jpg":"340x240","o_26853732_220.jpg":"220x155","h_26853732_1280.jpg":"1280x854","h_26853732_1024.jpg":"1024x683","h_26853732_640.jpg":"640x427","h_26853732_480.jpg":"480x320","h_26853732_340.jpg":"340x227","h_26853732_220.jpg":"220x147","pp_26853732_1280.jpg":"1280x1628","pp_26853732_1024.jpg":"1024x1303","pp_26853732_640.jpg":"640x814","pp_26853732_480.jpg":"480x611","pp_26853732_340.jpg":"340x432","pp_26853732_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2813","hd_26067341_1920.jpg":"1920x1080","k_26067341_1280.jpg":"1280x1280","k_26067341_1024.jpg":"1024x1024","k_26067341_640.jpg":"640x640","k_26067341_480.jpg":"480x480","k_26067341_340.jpg":"340x340","k_26067341_220.jpg":"220x220","o_26067341_1280.jpg":"1280x1875","o_26067341_1024.jpg":"1024x1500","o_26067341_640.jpg":"640x937","o_26067341_480.jpg":"480x703","o_26067341_340.jpg":"340x498","o_26067341_220.jpg":"220x322","h_26067341_1280.jpg":"1280x854","h_26067341_1024.jpg":"1024x683","h_26067341_640.jpg":"640x427","h_26067341_480.jpg":"480x320","h_26067341_340.jpg":"340x227","h_26067341_220.jpg":"220x147","pp_26067341_1280.jpg":"1280x1628","pp_26067341_1024.jpg":"1024x1303","pp_26067341_640.jpg":"640x814","pp_26067341_480.jpg":"480x611","pp_26067341_340.jpg":"340x432","pp_26067341_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_25626639_1920.jpg":"1920x1080","k_25626639_1280.jpg":"1280x1280","k_25626639_1024.jpg":"1024x1024","k_25626639_640.jpg":"640x640","k_25626639_480.jpg":"480x480","k_25626639_340.jpg":"340x340","k_25626639_220.jpg":"220x220","o_25626639_1280.jpg":"1280x853","o_25626639_1024.jpg":"1024x682","o_25626639_640.jpg":"640x426","o_25626639_480.jpg":"480x320","o_25626639_340.jpg":"340x226","o_25626639_220.jpg":"220x146","h_25626639_1280.jpg":"1280x854","h_25626639_1024.jpg":"1024x683","h_25626639_640.jpg":"640x427","h_25626639_480.jpg":"480x320","h_25626639_340.jpg":"340x227","h_25626639_220.jpg":"220x147","pp_25626639_1280.jpg":"1280x1628","pp_25626639_1024.jpg":"1024x1303","pp_25626639_640.jpg":"640x814","pp_25626639_480.jpg":"480x611","pp_25626639_340.jpg":"340x432","pp_25626639_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_24808049_1920.jpg":"1920x1080","k_24808049_1280.jpg":"1280x1280","k_24808049_1024.jpg":"1024x1024","k_24808049_640.jpg":"640x640","k_24808049_480.jpg":"480x480","k_24808049_340.jpg":"340x340","k_24808049_220.jpg":"220x220","o_24808049_1280.jpg":"1280x1920","o_24808049_1024.jpg":"1024x1536","o_24808049_640.jpg":"640x960","o_24808049_480.jpg":"480x720","o_24808049_340.jpg":"340x510","o_24808049_220.jpg":"220x330","h_24808049_1280.jpg":"1280x854","h_24808049_1024.jpg":"1024x683","h_24808049_640.jpg":"640x427","h_24808049_480.jpg":"480x320","h_24808049_340.jpg":"340x227","h_24808049_220.jpg":"220x147","pp_24808049_1280.jpg":"1280x1628","pp_24808049_1024.jpg":"1024x1303","pp_24808049_640.jpg":"640x814","pp_24808049_480.jpg":"480x611","pp_24808049_340.jpg":"340x432","pp_24808049_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 8.0.18-9 [server_version] => 80018 [stat] => Uptime: 6120474 Threads: 84 Questions: 1108514932 Slow queries: 0 Opens: 205053 Flush tables: 3 Open tables: 1024 Queries per second avg: 181.115 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 9940349 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 33 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli [host] => 127.0.0.1 [user] => slobodna_admin [password] => BDNkcMPAG9tIErgj [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 3306 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/epstein-reperskog-svijeta-djela-za-koja-ga-optuzuju-monstruozna-su-a-detalji-sokantni-on-misli-da-je-iznad-zakona-1376186 [printLink] => /scena/showbiz/epstein-reperskog-svijeta-djela-za-koja-ga-optuzuju-monstruozna-su-a-detalji-sokantni-on-misli-da-je-iznad-zakona-1376186?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 753606 [name] => Sean Love Combs [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2024-03-28 12:18:29 [main_article_id] => 0 [alias] => sean-love-combs [link] => /tag/sean-love-combs ) [1] => stdClass Object ( [id] => 753607 [name] => Sean John Combs [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2024-03-28 12:18:29 [main_article_id] => 0 [alias] => sean-john-combs [link] => /tag/sean-john-combs ) [2] => stdClass Object ( [id] => 525781 [name] => Puff Daddy [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => puff-daddy [link] => /tag/puff-daddy ) [3] => stdClass Object ( [id] => 753608 [name] => P. Diddy [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2024-03-28 12:18:29 [main_article_id] => 0 [alias] => p-diddy-0 [link] => /tag/p-diddy-0 ) [4] => stdClass Object ( [id] => 753609 [name] => Diddy [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2024-03-28 12:18:30 [main_article_id] => 0 [alias] => diddy [link] => /tag/diddy ) [5] => stdClass Object ( [id] => 479903 [name] => Jeffrey Epstein [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => jeffrey-epstein [link] => /tag/jeffrey-epstein ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Epstein reperskog svijeta: djela za koja ga optužuju monstruozna su, a detalji šokantni. On misli da je iznad zakona... [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3163 [name] => Marija Čović [username] => marija-ovi [email] => marija-ovi@sd.hr [password] => $2y$10$7PNE1DYGzR71UkBIdOWYs.DbD8zG9H.RL2TYXIfO7QsnJveJNmMim [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/marija-covic-3163 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1681 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/eb621dfb812b621676ad954686f6535d?s=100&default=https%3A%2F%2Frebuild.slobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/27/26866429.png [galleryCount] => 7 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => AFP [mainImageDesc] =>

U medijskom prostoru pojavile su se tvrdnje da je P. Diddy možda bio dio seksualnog kruga trgovine ljudima pokojnog američkog pedofila Jeffreyja Epsteina

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/27/26866429.png [title] =>

U medijskom prostoru pojavile su se tvrdnje da je P. Diddy možda bio dio seksualnog kruga trgovine ljudima pokojnog američkog pedofila Jeffreyja Epsteina

AFP ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/27/26853984.jpg [title] =>

Agenti Domovinske sigurnosti ispred kuće Seana Diddyja Combsa u Los Angelesu 

AFP ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/27/26853920.jpg [title] =>

Policija i reporteri ispred kuće Seana Diddyja Combsa u kojoj je provedena racija 

AFP ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/27/26853732.jpg [title] =>

Sean Combs na priredbi Met Gala u svibnju 2018. godine

AFP ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/27/26067341.jpg [title] =>

Sean P. Diddy Combs i Cassie Ventura u ožujku 2016. godine - ona je u studenome podignula tužbu u kojoj ga optužuje za seksualno zlostavljanje i fizičko nasilje, a samo dan kasnije tužba je riješena izvansudskom nagodbom 

AFP ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/27/25626639.jpg [title] =>

Sean Diddy Combs na dodjeli MTV Video Music Awards u rujnu prošle godine AFP

AFP ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/27/24808049.jpg [title] =>

P. Diddy Combs na lanjskoj Met Gala priredbi u New Yorku

AFP ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Još nikakva optužnica nije podignuta protiv 54-godišnjeg Seana Love Combsa, rođenog pod imenom Sean John Combs, poznatog pod scenskim imenima Puff Daddy, P. Diddy ili Diddy, američkog repera, glazbenog producenta, poduzetnika i glumca, koji je na svjetske naslovnice proteklih dana dospio nakon što je američka Domovinska sigurnost "ispreturala" njegove kuće na Floridi i u Los Angelesu, u stilu racija kakve viđamo u kriminalističkim serijama i filmovima.

Što su pronašli u racijama poduzetima zbog niza optužbi na Combsov račun za seksualno zlostavljanje, fizičko nasilje i trgovanje ljudima, i kakvim bi optužnicama to moglo rezultirati, tek će se vidjeti.

U medijskom prostoru pojavile su se i tvrdnje da je P. Diddy možda bio dio seksualnog kruga trgovine ljudima pokojnog američkog pedofila Jeffreyja Epsteina te da je možda čak i Britney Spears bila jedna od njihovih žrtava.

Takve tvrdnje možda i nisu tako daleko od istine kad se zna da je Epsteinovo društvo bilo puno bogatih i moćnih ljudi, ali čak i ako Combs nije sudjelovao u njegovim kriminalnim radnjama, nakon niza optužbi i sada policijskih racija, mnogi ga sada nazivaju "Epsteinom reperskog svijeta".

U studenome prošle godine je pjevačica Cassandra Ventura, njegova bivša djevojka, podignula tužbe protiv Combsa za fizičko zlostavljanje, seksualno ropstvo i silovanje tijekom njihove višegodišnje profesionalne i romantične veze. Ventura je tvrdila da ju se prisiljavao na odnose s muškim prostitutkama koje je unajmljivao i snimao je te odnose. U njezinoj tužbi navode se i kršenja zakona o trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije.

---

image

Policija i reporteri ispred kuće Seana Diddyja Combsa u kojoj je provedena racija 

AFP
---

Diddy je Venturu navodno počeo zlostavljati 2005. godine, a 2018., pred kraj njihove toksične veze, Diddy je navodno provalio u njezin dom i silovao je. Samo dan nakon podnošenja, Venturina je tužba riješena izvansudskom nagodbom čiji detalji nisu poznati, a njegovi odvjetnici tvrdili su da nagodba nije priznanje nedjela i da Combs ostaje pri odlučnom poricanju njezinih tvrdnji.

Ventura je jedna od nekoliko žena koje su Diddyja optužile za seksualno zlostavljanje. U prosincu je jedna od njih ustvrdila kako je kao tinejdžerica bila grupno silovana i njome su Diddy i njegovi pajdaši trgovali u svrhu seksualnog zadovoljstva. Zlostavljanje se, prema njezinim tvrdnjama, dogodilo 2003., kad je ona imala 17, a Diddy 34 godine.

Prije mjesec dana je tužbu "tešku" 30 milijuna dolara podnio glazbeni producent Rodney "Lil Rod" Jones Jr., koji je surađivao s Diddyjem. On tvrdi da ga je reper godinu dana zlostavljao hvatanjem za genitalije, stalnim nepoželjnim dodiranjem njegova anusa i vjerojatno silovanjima nakon što ga je drogirao. Jones u tužbi tvrdi da je bio prisiljen na regrutiranje prostitutki i spolni odnos s njima za Diddyjevo zadovoljstvo, te da postoje stotine sati snimki koje dokumentiraju reperove ozbiljne kriminalne aktivnosti.

---

image

Sean P. Diddy Combs i Cassie Ventura u ožujku 2016. godine - ona je u studenome podignula tužbu u kojoj ga optužuje za seksualno zlostavljanje i fizičko nasilje, a samo dan kasnije tužba je riješena izvansudskom nagodbom 

AFP
---

Kad se požalio da se osjeća neugodno zbog Diddyjevih napada, reperova šefica osoblja Kristina KK Khorram navodno mu je rekla: "Znaš, Sean će uvijek biti Sean." Jonesov odvjetnik Tyrone A. Blackburn opisao je Khorram kao "Ghislaine Maxwell Seana Combsa". Za one koji ne znaju, Maxwell je bila vrlo bliska suradnica u zlodjelima osuđenog seksualnog prijestupnika Jeffreyja Epsteina, koja je proglašena krivom za seksualnu trgovinu djecom i druga djela i osuđena 2022. na dvadeset godina zatvora.

P. Diddy negira Jonesove optužbe, među kojima su i one za organizirani kriminal, uključujući zlouporabu droga, posjedovanje ilegalnog oružja, ubacivanje droga za silovanje u alkoholna pića namijenjena njegovim gošćama na zabavama, među kojima su bile i maloljetnice, sve za Diddyjevo zadovoljstvo. U VIP odjeljcima različitih noćnih klubova, Combs je navodno ubacivao drogu u šampanjac Moët i uvijek je imao boce za sebe odvojene od boca iz kojih su pile žene s kojima su on i prijatelji bili u društvu.

Je li Diddy zaista bio povezan s Epsteinom, zasad je nepoznato, ali postoje snimke na kojima su Britney Spears i Diddy s Epsteinovom navodnom trgovkinjom maloljetnicama Rachel Chandler. Uz to je Diddy angažirao Bobbi Sternheim, odvjetnicu koja je zastupala Ghislaine Maxwell, da ga brani u slučaju tužbe žene koja se zasad vodi pod kodnim imenom Jane Doe, za silovanje kad je imala 17 godina.

Diddy negira sve optužbe i tvrdi kako se radi o pokušajima iznude novca, ali mnogi mu ne vjeruju. Ako se sve optužbe koje mu osobe koje je navodno zlostavljao stavljaju na teret pokažu točnima, mogao bi se provesti kao pokojni Epstein, hollywoodski producent Harvey Weinstein i glazbenik R. Kelly, odreda moćni bogataši koji su svoj utjecaj iskorištavali na štetu žena.

---

image

Sean Diddy Combs na dodjeli MTV Video Music Awards u rujnu prošle godine AFP

AFP
---

Producent Jones u svojoj tužbi navodi kako je Combs vodio razgranatu i opasnu kriminalnu organizaciju za seksualnu trgovinu ljudima, te da su članovi njegova osoblja i glazbene tvrtke znali za to i bili uključeni u nezakonite i neželjene seksualne aktivnosti na Floridi, u New Yorku i Kaliforniji te na Američkim Djevičanskim otocima.

Combs je, tvrdi Jones u tužbi na 73 stranice, vrebao ranjive žene i muškarce i trgovao njima uz pomoć privatnog zrakoplova i imanja na Karibima. Sve to podsjeća na Epsteinov način ponašanja, on je također imao privatni zrakoplov i imanje na Karibima. Jones tvrdi i da je Combs imao skrivene kamere u svakoj sobi svojih kuća i čuvao kompromitirajuće snimke svake osobe koja je bila na njegovim zabavama, uključujući brojne slavne osobe, glazbene poduzetnike, političare i sportaše.

Prema Jonesovoj tužbi, Combs je uvjeren da je iznad zakona i nedodirljiv, često je drugima govorio kako ima veliki utjecaj u snagama reda i da njegov šef osiguranja ima moć da ljudi i problemi nestanu. Shawn Holley, jedan od Diddyjevih odvjetnika, negirao je Jonesove tvrdnje i nazvao ga lažljivcem.

U prosincu, nakon četiri građanske tužbe koje su podnijele žene koje su tvrdile da je Combs obećao poduprijeti njihove glazbene karijere, a onda ih seksualno zlostavljao i prisiljavao na seks s drugim ljudima, uspješni glazbenik je na Instagramu napisao: "Što je previše, previše je. Bit ću apsolutno jasan: nisam učinio ništa od užasnih stvari za koje me se optužuje..."

U tim tužbama postoje indikacije da je Combs stvarao ozračje u kojemu su se njegove žrtve bojale progovoriti. Ako je to točno, Combs je koristio svoju moć nad mladim glazbenicama, modelima i pomoćnicama na način usporediv s Weinsteinovim serijskim zlostavljanjem žena koje su se nadale uspješnoj karijeri u Hollywoodu.

---

image

P. Diddy Combs na lanjskoj Met Gala priredbi u New Yorku

AFP
---

Federalna istraga koja se temelji na optužbama za seksualnu trgovinu ljudima i drugim saznanjima zapravo je tek počela. Racije su provedene u trima nekretninama koje se povezuju s Diddyjem i njegovom producentskom tvrtkom, u New Yorku, Miamiju i Los Angelesu. Što su u njima pronašli, zasad nije poznato, ali upućeni kažu kako Domovinska sigurnost ne bi poduzela akcije takvog opsega da nemaju nešto ozbiljno protiv Diddyja.

A nakon što se doznalo za racije, stare snimke i intervjui su isplivali na površinu. Među njima i one koje prikazuju sada 45-godišnjega glazbenika Ushera, koji je imao samo 13 godina kad je poslan u Diddyjev "Puffy Flavor Camp" u luksuznoj vili u Scarsdaleu, u saveznoj državi New York.

Usher je u razgovoru s Howardom Sternom 2016. rekao kako je vidio neke vrlo zanimljive stvari u "kampu", koje u to vrijeme nije ni shvaćao i da vlastito dijete nikad ne bi poslao na takvo mjesto.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
AFP AFP AFP AFP AFP AFP AFP
AFP

U medijskom prostoru pojavile su se tvrdnje da je P. Diddy možda bio dio seksualnog kruga trgovine ljudima pokojnog američkog pedofila Jeffreyja Epsteina

AFP

Agenti Domovinske sigurnosti ispred kuće Seana Diddyja Combsa u Los Angelesu 

AFP

Policija i reporteri ispred kuće Seana Diddyja Combsa u kojoj je provedena racija 

AFP

Sean Combs na priredbi Met Gala u svibnju 2018. godine

AFP

Sean P. Diddy Combs i Cassie Ventura u ožujku 2016. godine - ona je u studenome podignula tužbu u kojoj ga optužuje za seksualno zlostavljanje i fizičko nasilje, a samo dan kasnije tužba je riješena izvansudskom nagodbom 

AFP

Sean Diddy Combs na dodjeli MTV Video Music Awards u rujnu prošle godine AFP

AFP

P. Diddy Combs na lanjskoj Met Gala priredbi u New Yorku

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/epstein-reperskog-svijeta-djela-za-koja-ga-optuzuju-monstruozna-su-a-detalji-sokantni-on-misli-da-je-iznad-zakona-1376186 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=f14551f67c0319fe4714352c11a46efd022fdd24 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Epstein+reperskog+svijeta%3A+djela+za+koja+ga+optu%C5%BEuju+monstruozna+su%2C+a+detalji+%C5%A1okantni.+On+misli+da+je+iznad+zakona...&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fepstein-reperskog-svijeta-djela-za-koja-ga-optuzuju-monstruozna-su-a-detalji-sokantni-on-misli-da-je-iznad-zakona-1376186 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fepstein-reperskog-svijeta-djela-za-koja-ga-optuzuju-monstruozna-su-a-detalji-sokantni-on-misli-da-je-iznad-zakona-1376186 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"moćan i izopačen"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7454"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"},{"id":"100","value":"1"}]
StoryEditorOCM
Showbizmoćan i izopačen

Epstein reperskog svijeta: djela za koja ga optužuju monstruozna su, a detalji šokantni. On misli da je iznad zakona...

Piše Marija Čović
28. ožujka 2024. - 16:36
U medijskom prostoru pojavile su se tvrdnje da je P. Diddy možda bio dio seksualnog kruga trgovine ljudima pokojnog američkog pedofila Jeffreyja EpsteinaAFP

Još nikakva optužnica nije podignuta protiv 54-godišnjeg Seana Love Combsa, rođenog pod imenom Sean John Combs, poznatog pod scenskim imenima Puff Daddy, P. Diddy ili Diddy, američkog repera, glazbenog producenta, poduzetnika i glumca, koji je na svjetske naslovnice proteklih dana dospio nakon što je američka Domovinska sigurnost "ispreturala" njegove kuće na Floridi i u Los Angelesu, u stilu racija kakve viđamo u kriminalističkim serijama i filmovima.

Što su pronašli u racijama poduzetima zbog niza optužbi na Combsov račun za seksualno zlostavljanje, fizičko nasilje i trgovanje ljudima, i kakvim bi optužnicama to moglo rezultirati, tek će se vidjeti.

U medijskom prostoru pojavile su se i tvrdnje da je P. Diddy možda bio dio seksualnog kruga trgovine ljudima pokojnog amer...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2024 22:12