StoryEditorOCM
Showbiz40 godina karijere

Doris pozdravila publiku i najavila koncert kao putovanje kroz vrijeme: ‘Dobra večer. Hvala vam na 40 godina! Ne znam kad ćete me se riješiti. Ostajem tu bar još neko vrijeme‘

Piše Vinko Paić
12. studenog 2022. - 21:19

‘Dobra večer. Hvala vam na 40 godina! Ne znam kad ćete me se riješiti. Ostajem tu bar još neko vrijeme’ - kazala je Doris publici nakon što je otpjevala prvu pjesmu ‘Ima nešto u tome’, koju inače u originalu izvodi sa Jacquesom Houdekom.

Splitska pjevačica večeras slavi 40 godina karijere, a koliko je njeni Splićani vole, pokazali su time što su karte danima ususret koncerta bile rasprodane.

image
Jakov Prkic/Cropix

Prizor u Spaladium Areni je uistinu fascinantan. Doslovno nema praznog mjesta i svi oduševljeno pjevaju s Doris koja je na pozornicu izašla 20 minuta do 21 sat. Pojavila se u zanimljivoj modnoj kreaciji, svjetlucavom rozom kombinezonu za koji je zadužena Anamarija Asanović.

‘Putovat ćemo na ovom koncertu kroz vrijeme, kroz dugih 40 godina. Evo jedne prigodne. Kad netko pomisli na Njemačku ili Irsku, neka ovo posluša’ - rekla je Doris zapjevavši legendarni hit ‘Selim ti ja’.

image
Jakov Prkic/Cropix

Nastavila je s hitom ‘Jedini‘ prije čega je kazala da su je mnogi pitali tko će joj biti gost.

‘Imam odgovor! Vi ste moji gosti, najveće face. Hvala na ljubavi i svemu što me ovih 40 godina nosilo…’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 12:43