StoryEditorOCM
ŽivotNOVI PROJEKTI

Zanima vas zašto su danas na Firulama uživali Albina Grčić, Luciano Plazibat i Monika Sablić? Odgovor otkrijte na Instagramu Slobodne Dalmacije!

Piše Marija Vuković
9. lipnja 2021. - 19:35

Ove srijede na splitskim Firulama osim u idiličnom pogledu uživalo se i u odličnom društvu.

Ispred objektiva naših fotoreportera Bože VukičevićaJakova Prkića zabljesnula je trenutno najpoznatija Splićanka Albina Grčić jer su se za ljepoticom koja već mjesecima svojim talentom puni medijske stupce okretale sve glave. Naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu nakon povratka iz Rotterdama uživa u rodnom Splitu, a samo za Slobodnu Dalmaciju i njezin prilog Stil spremno je pozirala cijeloga jutra. 

Albina nije bila jedina osoba u našem današnjem društvu koja je nastupala na Eurosongu jer je s njom bio i njen dugogodišnji prijatelj i plesač iz njenog tima koji je u Rotterdamu užario pozornicu, Luciano Plazibat.

Splićanin je javnosti poznat još ranije kao kandidat Supertalenta i Big Brothera, a nakon kraćeg izleta u svijet reality televizije posvetio se svojoj najvećoj strasti- plesu. Ipak, svi oni s pametnim telefonima talentiranog plesača znat će s TikToka. Na ovoj društvenoj mreži potpuno je oborio svoje pratitelje kreativnim koreografijama, a svakoj njegovoj objavi raduje se više od 240 tisuća pratitelja.

Kao svaka prava Splićanka, tako i naša Albina! Svima koji su pratili njen karijerni uspon jasno je da mlada pjevačica iznimno drži do svojeg izgleda, a njeni obožavatelji teško će je uhvatiti nesređenu. Plavokosa Dalmatinka osim izvanrednog glasa može se pohvaliti i prirodnom ljepotom koju je samo dodatno naglasila haljina s potpisom Monike Sablić, vjerojatno najpoznatije dalmatinske dizajnerice.

O čemu smo sve pričali s mladim i kreativnim talentima, otkrijte u novom izdanju vašeg i našeg Stila. Ova priča samo je jedna od mnogih interesantnih dogodovština koje donosimo u sljedećem izdanju specijalnog priloga Slobodne Dalmacije o modi i ljepoti.

Za behind the scenes ovog, ali i mnogih drugih projekata, obavezno zapratite Instagram Slobodne.

I ne zaboravite, nema Dalmacije bez Slobodne Dalmacije!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 13:59