StoryEditorOCM
ŽivotTAJNE ZAVOĐENJA

Ruska špijunka otkriva kako zavesti svakog frajera i prevariti svoj mozak da pomisli: ‘Ja sam boginja‘

Piše Anamaria Mikulić
26. rujna 2023. - 14:21

Kazahstanka Aliia Roza (39)  trenirana je špijunka ruske vojne akademije koju je pohađala kao osamnaestogodišnjakinja. Tvrdi da je bila među nekoliko odabranih žena koje su prošle posebnu obuku za tajne agentice, na kojoj je naučila kako iskoristiti svoj izgled do maksimuma - piše Net.hr

image

 Aliia Roza
 

Jam Press/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/mega/the Mega Agency/profimedia

Zahvaljujući akademiji postala je ekspert za razumijevanje psihologije muškaraca, a naučila je i kako zavoditi, manipulirati i biti savršen vojnik na terenu. Nakon nekoliko godina službe preselila se u Europu i magistrirala na “Istituto Marangoni” u Londonu.

Svoje umijeće zavođenja odlučila je podijeliti sa ženama diljem svijeta i za to osmislila online program zavođenja po cijeni od 230 eura. Garantira da će te zahvaljujući njenim tehnikama moći zavesti koga god poželite neovisno o vašem izgledu, godinama i društvenom statusu. Prije kupnje programa možete i pogledati nekoliko besplatnih online predavanja kako bi bili sigurni da je tečaj prava stvar za vas. 

- Najbolje je da stojite ispred ogledala i gledate se svaki dan i pronađete pet osobina koje volite kod sebe. Nije važno što je to. To može biti crta lica, pa čak i stopala ili ruke. To je sve u svrhu da prevarite svoj mozak da pomisli: ‘Ja sam boginja,  savjetuje Aliia.

Prema instruktorici tehnika zavođenja, ako slijedite sljedećih pet pravila uspjeh je zagarantiran.

1. Nikada direktno ne odgovarajte na pitanja
2. Ne spavajte s muškarcem na prvom izlasku
3. Obožavajte se u ogledalu kako biste izgradile svoje samopouzdanje
4. Uzbudite se prije izlaska
5. Pretvarajte se da ste čuli nešto o muškarcu s kojim izlazite i pustite ga da nagađa što je to.

Aliia tvrdi kako ćete njenim savjetima uspjeti zavesti i milijunaše. Njen tečaj prvo će vas naučiti da zavolite sebe i izgradite samopouzdanje, jer u konačnici muškarac će se ponašati prema vama onako kako se vi ponašaš prema sebi. 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 05:52