StoryEditorOCM
Životdivna vijest

Marija je u životu prošla golgotu, a sada je prva ovakva žena u BiH koja je postala majka. Objavila je i dirljivu poruku

Piše Vijesti SD
29. studenog 2023. - 21:51

Marija Jarak je prva žena u BiH s transplantiranim srcem koja je rodila, objavilo je sretnu vijest Udruženje dijaliziranih i transplantiranih bolesnika F BiH.

Marija je imala samo 14 godina kad je prošla svu golgotu ovog svijeta. Tešku bolest, strepnje, muke i patnje. Zajedno s njom je patila i njena obitelj - piše Fenix magazin.

Transplantacija se dogodila u austrijskom Innsbrucku prije 16 godina, a srce je stiglo iz Njemačke. Nakon toga kreće običan tinejdžerski život. 

Srednja škola, fakultet sve uspješno završeno. Na red je došao i ljubavni život, jer što je život bez ljubavi i sreće. Marija je upoznala Marina koji je na kraju postao njezin muž. 

Bilo je sigurno stresno pa donekle i rizično da se trudnoća dovede do kraja. Ipak, dogodilo se. Njihova velika ljubav je iznjedrila ono što su oduvijek željeli, bebu. Mala Iva na svijet je stigla 23.10.2023., to je za Mariju i Marina možda i najsretniji dan u njihovim životima. Marija Jarak, majka male Ive, objavila je i dirljivu poruku:

- Do trenutka kad sam saznala da te nosim ispod srca čekala sam dugih 5 godina i 8 mjeseci. Bog samo zna koliko sam te željela i voljela dok si mi samo u mislima bila. Ispod srca sam te nosila 7 mjeseci. A onda si, djevojčice moja, požurila da nas upoznaš, jer ti izgleda ne voliš čekati.

Ipak, malo si više požurila pa si morala biti još 34 dana u bolnici. E to mi je čekanje najteže palo. Možda jer sam se onog dana, kad si se ti rodila, rodila i ja, tvoja mama. Hvala ti što si postala moj smisao. Hvala ti što si pokazala da si pravi mali borac, mala lavica. Hvala dragom Bogu što mi te poslao, napisala je Marija - navodi Fenix magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 20:17