StoryEditorOCM
ŽivotVODIČ KROZ POPUSTE

Dan kada ne morate lagati muža o cifri novih čizama; Crni Petak prepolovio je cijene odjeće, evo tko je najdarežljiviji

Piše Vanesa Tenžera
22. studenog 2023. - 07:00

Crni Petak i ove godine ruši sve prepreke koje stoje između vas i vašeg omiljenog odjevnog komada, a sudeći po ludim cijenama, neće biti teško priuštiti si i više njih. Bilo da ste o njemu maštali mjesecima, ili ga pronašli tek jučer, Crni Petak je idealna prilika da slatki grijeh kupovine pretvorite u pravu priliku, i bez grižnje savjesti sebi priuštite koju krpicu više. 

U nekim trgovinama, Crni Petak traje cijeli tjedan, druge su pak spremile bombastične popuste za svoje kupce, a mi vam donosimo listu modnih trgovina i popusta koje su vam za ovogodišnji Crni Petak i shopping ludnicu pripremile.

ZARA

Zara haljine, bluze, hlače, jakne i kapute, kao i odjeću, neizostavan su dio ormara, a zahvaljujući Crnom Petku, ove komade možemo upecati po nižoj i povoljnijoj cijeni. 

image
Screenshot/Zara

Ovogodišnji Black Friday u Zari je već započeo, sniženja bi mogla biti i veća, no još ima vremena do finalne ludnice koja slijedi ovog petka, pa nas možda Zara i iznenadi. Trenutno je najpovoljnije kupiti pletene i rupičaste džempere i kožne hlače, a popust se kreće do nekih 20-30 %.  

No ovo je dobra prilika da osim sebe, ‘ušminkate‘ i svoj dom, pa ne zaboravite i na Zara Home, gdje možete pronaći izvrsne artikle za kućni interijer, poput namještaja za sve prostorije, tepiha, zrcala, zavjesa, rasvjete, jastuka i deka. Posebno su sniženi kvalitetni pamučni ručnici, koje se može kupiti po cijeni od 5 eura, a Zara Home snizila je i cijenu interesantnih ukrasnih jastuka.

image
Screenshot/Zara

Bershka

Bershka je svoj Crni Petak najavila za 25. i 23. studenog, no sniženja do 50% već traju, i trajat će do 25. studeni. Uz prepolovljene, crvene cijene koje bliješte na Bershkinoj web stranici i toliko sniženih artikala, moglo bi biti ‘gusto‘, bolje se pripremite na trku za omiljen komad. 

image
Screenshot/bershka/

Činjenica da je Bershka u toj trci, onima koji koriste Bershka aplikaciju dala sat vremena prednosti, pa će tako u aplikaciji Crni Petak krenuti u četvrtak u 18 sati, dok će na web stranici krenuti tek u 19 sati, mogla bi vas rastužiti, ili razveseliti, ovisno o tome koristite li navedenu aplikaciju. Šteta bi bila da se vaš omiljen komad razgrabi u sat vremena, no s popustima koje Bershka nudi, to je vrlo vjerojatno, da ne bude suza, bolje je instalirajte. 

Ovo bi se sniženje najjednostavije moglo opisati - za svakoga po nešto. Zaista je snižen čitav asortiman, od pletenih maxi haljina koje se kreću po cijeni od desetak eura, do balonera od 40 i zimskih jakni od 20 eura. Zaista je problem izdvojiti komad s kojim ćete najbolje proći, jer čini se, što god kupite, uštedjeli ste.  Također je vrijedno napomenuti i da se traperice kreću po cijeni od 13 eura, što je i više nego povoljno. 

image
Screenshot/bershka/

Bershka je zadala domaći zadatak, ne zna se što će biti teže - ne kupovati uopće ili se odlučiti što kupiti, i gdje stati.

Mango

Nije samo Bershka napravila pomutnju u glavama šopingholičara, svojim senzacionalnim popustima, i Mangu je to pošlo za rukom. Mango svake godine pouzdano stiže s novim popustima na velike Black Friday rasprodaje, pa su tako i ove godine odlučili kupce iznenaditi s neodoljivih 85% na cijeli asortiman.

image
Screenshot/Mango

Popusti će trajati do 26. studenog, no ne sumnjamo da će se odjeća razgrabiti. Mango trenutno ima najluđe popuste, pa je haljine moguće kupiti za primjerice, svega nekoliko eura, što je, ruku na srce, neponovljiva prilika. 

Također, i velik broj torbica, kao i zimskih modnih dodataka poput kapa i rukavica je na sniženju.

image
Screenshot/Mango

Reserved 

Reserved nije najavljivao neke bombastične popuste, no čini se kako se ovaj modni brend vodi onim - djela a ne riječi, jer zaista, cijela se web stranica crveni - nema što nije sniženo. Sniženja su različita, a najviše je odjevnih predmeta sniženih između 40 do 50%, što znači da proizvod dobivate u pola cijene - primamljivo. 

image
Screenshot/Reserved

Ljubitelji elegancije i jednostavnosti imat će pune ruke posla u biranju odjevnih komada, jer Reserved je snizio cijene neke od svojih najboljih i najprodavanijih komada. Haljine od tvida, baloneri i puloveri čine se kao najbolji ulov. 

A dobre su vijesti i za buduće mame koje muku muče s nedostatkom odjeće za trudnice. Teško je u drugom stanju naći kvalitetan, udoban, a moderan komad odjeće, i prava je rijetkost da će komad kojeg nađete biti satkan od sve tri komponente, no to nije pravilo i za Reserved. Reserved je omogućio trudnicama da i dalje budu trendi, i da ih na putu do roditeljstva, ne napušta modni ukus. Uz fenomenalne odjevne komade tu su i bombastični popusti, koje valja iskoristiti!

image
Screenshot/Reserved

Varteks

Prirodne tkanine, vrhunski sastav i kvaliteta, precizno oblikovane forme, pažljivo birani uzorci i strukture razlog su zašto se ovaj domaći modni brend cijeni, no razlog su i visoke cijene.

No i Varteks se pridružio ludnici Crnog Petka, pa su odlučili ovog tjedna svoje modne komade učiniti nešto pristupačnijima. Crni Petak u Varteksu traje do nedjelje, a na njihovoj web stranici uz određene kodove koje upisujete na blagajni, do svog komada dolazite povoljno. Uz kod  BLACK30 otključavate popust od 30%  na kapute, jakne, muške majice i pulovere, ženske hlače, suknje i haljine iz nove kolekcije, a ukoliko upišete kod  BLACK40, ostvarujete 40% popusta na muške i ženske sakoe iz nove kolekcije. 

image
Screenshot/Varteks

Fashion and Friends

Pod krovom Fashion and Friends trgovine "žive" brojne marke, od Tommy Hilfigera, Superdrya, Versacea, Moschina, Liu Jo... I sve su one na međusezonskom popustu. Sav je asortiman snižen na 30%, a osim ove poslastice, na web stranici trgovine također imate i outlet, gdje vas čekaju uvijek niske cijene i neponovljiva sniženja odjevnih komada.

image
Screenshot/ Fashion and friends

Obzirom da smo cijelu ovu listu, htjeli ne htjeli, posvetili ženama, evo nešto i za muškarce - renomirani brend Boss prate luda sniženja, osobito su snižene cijene pulovera, koji su ove godine vodeći modni trend. 

image
Screenshot/Fashion and friends

MASS

Crni Petak, jedan od rijetkih dana kad nećete morati lagati muža o cijeni svojih novih kožnih čizmi. O tim je ženskim mukama razmišljao i Mass, pa vas čekaju sva moguća sniženja, od 10 pa sve do 80%, no ipak, najviše je artikala sniženo u pola cijene, njih gotovo petstotinjak. 

Problem će biti odlučiti se samo za jedan par obuće, jer su cijene zaista neodoljive, a valja izdvojiti sniženje na salonke i čizme marke Guess.

image
Screenshot/Mass
image
Screenshot/Mass

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 09:51