StoryEditorOCM
Zvijezde online‘sretan rođendan‘

Danijela Dvornik objavila tri stare fotografije s Dinom i napisala dirljivu objavu: ‘Sigurna sam da bismo plesali...‘

Piše SCENA SD
20. kolovoza 2024. - 11:45

Nezaboravni kralj funka Dino Dvornik na današnji bi dan proslavio okrugli 60. rođendan. Tim povodom ga se prisjetila i supruga Danijela Dvornik.

"Kad me pitaju koja mi je najdraža uspomena… Nemam pojma! Toliko ih je! Nisam uvijek raspoložena za prepričavanje ili sjećanje. To ne znači da je zaboravljen, itekako je prisutan... Ako slučajno i zaboravim na kratko, uvijek se javi iz zvučnika. Pobrinuo se on za to. A jednom davno u nekoj od naših svađa mi je rekao: ‘Dani, ti se mene nikad nećeš riješit‘!‘ I ka po običaju, nisam to shvatila ozbiljno. Sad shvaćam što je pisac htio reći. 60 godina bi danas napunio i sigurna sam da bismo plesali. Sretan rođendan", piše u objavi Danijele na Instagramu gdje je podijelila dvije Dinove fotografije.

Danijela je u Instagram storyjima podijelila tri stare fotografije.

Na prvoj Dino i Danijela poziraju zagrljeni i veseli, a u opisu je napisala: "Manijak bi imao 60 godina! I sigurno bi bio isti manijak."

image

Danijela i Dino DVornik

Screenshot Instagram Danijela Dvornik/

Na drugoj je par uz more, a u opisu piše: "Njegov rođendan smo slavili na Malti, to nam je bio i ‘honeymoon‘, jer samo tjedan dana prije smo se vjenčali!"

image

Dino i Danijela Dvornik

Screenshot Instagram Danijela Dvornik/

Na zadnjoj fotografiji pjevač je pozirao pored žutog, starog automobila: "A ovo je ‘Ferrari‘ na koji sam pala. Vožnja s ovim prometalom bila je prava avantura".

image

Dino Dvornik

Screenshot Instagram Danijela Dvornik/

Dino Dvornik bio je hrvatski glazbenik, pjevač, skladatelj, tekstopisac, aranžer, producent, glumac i reality zvijezda. Jedan je od najvećih predstavnika hrvatske glazbene umjetnosti te ga glazbeni stručnjaci s pravom smatraju jednim od najtalentiranijih glazbenika s ovih prostora.

Dino je rođen kao drugo dijete Borisa i Diane Dvornik u Splitu. Kao mlad je glumio sa starijim bratom u seriji ‘Naše malo misto‘. Braća su 1981. osnovali bend ‘Kineski zid‘, a kasnije se Dino okrenuo solo karijeri i pokazao da je jedan od najboljih domaćih glazbenika koje smo imali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 02:47