StoryEditorOCM
Showbizprije sedam godina

Tony Cetinski otkrio istinu o čovjeku kojeg je zgazio autom, ispričao je sve: ‘Duši mi je lakše’

Piše SCENA SD
14. kolovoza 2024. - 21:05

Prošlo je sedam godina od tragične nesreće u kojoj je Tony Cetinski u Rovinju pregazio muškarca koji je ležao na cesti. Cetinski je tada izjavio da je to bio najgori dan u njegovom životu.

Nesreća se dogodila u Pustoj ulici u Rovinju, gdje je muškarac smrtno stradao, a policija je pokrenula istragu kako bi utvrdila je li pjevač bio kriv za to.

Iako se pisalo da je Cetinski pregazio muškarca, on je u Podcast inkubatoru ispričao svoju verziju priče. Naglasio je da je vozio oprezno, po ulici gdje je ograničenje brzine 20 km/h, ali da je svejedno došlo do nesreće.

Uska ulica

Ulica u kojoj se dogodila nesreća je jednosmjerna i vrlo uska tako da je njome gotovo nemoguća brza vožnja. Prema tadašnjim medijskim navodima, pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića te je ležao na cesti u trenutku kada je Cetinski naišao u svome automobilu.

“Potresen sam i nemam riječi kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovjek može proživjeti. Sudjelovao sam u nesretnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon očevida”, rekao je nakon nesreće Tony Cetinski.

Kako je otkrio, policija je na kraju potvrdila ono što je on isticao – da nije kriv za smrt nesretnog muškarca. “Odmah su išli senzacionalistički natpisi, bez ispitivanja kako je to bilo, što se to točno dogodilo. 

Bio već mrtav

“Ljudi u Rovinju znaju tu ulicu, znaju i tog, nažalost pokojnika, isto znaju kako je živio, kako je stalno spavao na cesti, nije se znalo je li živ ili mrtav”, opisao je.

“Na kraju se ustanovilo, da čovjek, s obzirom na što je sve imao u sebi i kako je živio, da je već bio mrtav prilikom mog naleta. Znači, nisam ja skrivio njegovu smrt i meni je to na duši lakše zbog toga”, kazao je Cetinski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 06:43