StoryEditorOCM
ShowbizHLADNI ODNOSI

‘Severina mi je svašta izgovorila!‘ I na ovom partyju Splićanka je izbjegla Nikolinu Pišek, rat je počeo zbog Milana...

Piše M. Č.
26. lipnja 2024. - 15:37

Na modnim i sličnim događanjima uvijek se okupe poznata, zanimljiva lica iz javnog života, mnogi se tu sretnu nakon duljeg vremena, pozdrave se, popričaju, što je uvijek prilika i fotoreporterima za atraktivnih fotografija.

Jedan nedavni takav modni događaj potvrdio je i ono o čemu se već dulje vrijeme priča u estradnim krugovima, a to je da glazbena zvijezda Severina i televizijska voditeljica i glumica Nikolina Pišek nisu u dobrim odnosima.

image

Severina na dodjeli medijskih nagrada Zlatni Studio u veljači ove godine

Vedran Peteh/Cropix

Na posljednje događanje na kojemu su se obje pojavile, došle su u različito vrijeme, obje su sjajno izgledale i pobirale komplimente, ali pažljivo su se kretale i pozirale kako se ne bi ni slučajno susrele.

Navodno se Seve i Nikolina već godinama izbjegavaju, piše Story, a kad je prošle godine na proslavi jedne hrvatske televizijske kuće primijetila Nikolinu, Severina se neugodno iznenadila. Nikolina joj se htjela javiti, ali je Severina "nestala" i izbjegla susret.

Zahlađenje odnosa dogodilo se, prema onome što je Nikolina svojevremeno ispričala, jer se Severina naljutila na nju zbog nesuglasica vezanih za Sevinog bivšeg partnera Milana Popovića, s kojim popularna pjevačica ima 12-godišnjeg sina Aleksandra i vodi niz sudskih sporova.

image

Nikolina Pišek na otvaranju filmskog festivala u Zagrebu u studenome prošle godine

Vanesa Pandžić/Cropix

- Severina se na mene jako ljuti. U vrijeme njezinog razvoda radili smo neku zabavnu emisiju i zezali smo se. Ona je bila u nezgodnom razdoblju, bila je vrlo osjetljiva, što mogu razumjeti. I uglavnom smo tu držali njenu stranu, međutim, došao je jedan trenutak gdje je njen sada već bivši partner morao reći svoju stranu priče, što sam ja najavila i što je ona doživjela vrlo osobno.

Ona je shvatila da njemu nitko ne smije dati medijski prostor da nešto kaže. Imale smo poslije jedan razgovor, svađu... Severina se meni javila i svašta mi izgovorila, ja sam se osjećala pogođeno i vrlo nevino. Ona se ljuti na mene jer mislim da je pogrešno shvatila neke stvari – ispričala je Nikolina.

Kazala je i kako nije imala nikakvu lošu namjeru i da nije imala utjecaj na to hoće li se „sporni” prilog emitirati ili ne. Čini se kako prijepor još nije razriješen i Severina ne želi prijeći preko onoga što zamjera Nikolini...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 15:38