StoryEditorOCM
ShowbizTreća radost

Nekada je ‘žarila i palila‘ hrvatskom scenom, danas se posvetila obitelji i vjeri i uskoro će opet postati mama

Piše Mozaik SD
14. lipnja 2024. - 13:53

Pamtite je sigurno! Tu fatalnu plavušu koja je prije dva desetljeća bila proglašena Miss sporta.

Poznajete je sigurno kao Stefany Hohnjec, premda Hohnjec nije već odavno. Danas je Papić, supruga građevinskog poduzetnika Ivana Papića. U osam godina dugoj ljubavnoj vezi par je dobio dvoje djece, djevojčicu (4) i dječaka (6), a sada će postati roditeljima i treći put. Stefany će na svijet donijeti djevojčicu, otkrili su po društvenim mrežama njeni prijatelji otkrivajući što se zbilo na - danas jako popularnoj - zabavi otkrivanja spola djeteta.

image



 

Biljana Gaurina/Cropix

Nekadašnja prvakinja Hrvatske u ritmičkoj gimnastici zbog ljubavi i obitelji se povukla i iz sporta i iz javnog života. No, period prije toga bio joj je, najblaže rečeno, jako uzbudljiv.

Njena je sestra Matea Hohnjec punila stranice crne kronike. Na jednom od zabava koje je priredila s tadašnjim suprugom Josipom Nikićem od predoziranja je, nažalost, umrla 20-godišnjakinja. Matea je osuđena na godinu dana zatvora, a suprug joj na dvije godine i dva mjeseca. Nije se smirila ni po izlasku iz zatvora, vikala je usred Eufrazijeve bazilike kako je opsjednuta, i to tijekom svete mise.

kako bilo,Stefany danas živi drugačije. Povukla se, okrenula se vjeri i obitelji i ima pravo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 23:25