StoryEditorOCM
ShowbizRODNA GRUDA

Nakon glamuroznog vjenčanja u Dubrovniku Hrvatica i sin Roda Stewarta otišli u Hercegovinu na fritule i slušati gusle

Piše I. P.
6. lipnja 2024. - 10:49

Amerikanka konavosko-hercegovačkih korijena Nicole Artukovich i sin Roda Stewarta, Liam Stewart vjenčali su se u petak u crkvi sv. Ignacija u Dubrovniku nakon čega je proslava vjenčanja bila na tvrđavi Lovrjenac.

Gost iznenađenja bio je Petar Grašo, a mladenka je priznala da joj je njegov nastup bio ostvarenje snova kad je zapjevao pjesmu "Ako te pitaju" na koju je i pustila suzu.

image

Petar Grašo

Instagram Story

Zabava koja je trajala do dugo u noć razuzdala se do te mjere da je fotografija Roda Stewarta osvanula na društvenim mrežama pored šanka spuštenih gaća, a snimljen je i kako mete čikove s poda. Razuzdala se i mladenka koja je snimljena kako pjeva na ramenima supruga Liama Stewarta, a mladoženja je skinuo košulju.

image

Rod Stewart

Duje/Slobodna Dalmacija

Nije poznato kamo će mladenci na medeni mjesec, no jučer su bili Hercegovini, u Klobuku, Nicoleinoj rodnoj grudi, gdje uživaju u fritualama i zvukovima gusli. 

 "Mojim dečkima prvi posjet Klobuku", napisala je Nicole pored fotografije supruga Liama i njihovog jednogodišnjeg sina. 

Podijelila je niz fotografija iz mjesta, a jednu i s pjesmom "Moja Hercegovina". 

Slobodna Dalmacija prije vjenčanja posjetila je Klobuk, Nicoleinu rodnu grudu, u kojem su rekli da je novopečene mladence željno iščekuju. Taj tekst možete pročitati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 04:14