StoryEditorOCM
ShowbizUSKORO

Dugo se nagađalo, ali sada je sigurno: Adele se zaručila! Sretnu vijest najavila pred publikom na koncertu u Münchenu

Piše SCENA SD
9. kolovoza 2024. - 23:21

Britanska pjevačica Adele Adkins (36) ponovno je na naslovnicama jer svoju ljubav više ne drži u tajnosti! Već neko vrijeme nagađa se da bi se pjevačica i njezin partner Rich Paul (42) mogli zaručiti. Ali sada je to sigurno: na svom koncertu u Münchenu, koji je dio njezine trenutne turneje, sama Adele objavila je dobre vijesti.

Obožavatelj u publici držao je transparent na kojem je pisalo "Hoćeš li se udati za mene", što je Adele vidjela i odgovorila mu je.

"Željela bih se udati za tebe, ali ne mogu jer se i sama uskoro udajem", najavila je uz gromoglasan pljesak i ponosno pokazala svoj zaručnički prsten. Ova iznenađujuća najava razveselila je publiku i potvrdila glasine o njihovim zarukama koje kruže tjednima. Svakako nezaboravan trenutak - uostalom, 75.000 ljudi sretno je s pjevačicom zbog ljubavnih vijesti.

Krajem srpnja, insajder je već otkrio britanskim novinama "The Sun" da su se Adele i Rich zaručili: "Rich je isplanirao prosidbu u svom rodnom gradu i dao joj je nevjerojatan dijamantni prsten od četiri karata", rekao je izvor za "The Sun" u to vrijeme. Službeno, međutim, njih dvoje nisu potvrdili svoje zaruke sve do Adelinog koncerta u Münchenu.

image

Adele

Niklas Halle‘n/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2024 19:05