StoryEditorOCM
ShowbizVRLO BRZO

Agenti za nekretnine trljaju ruke: prodaje se vila Bena i Jennifer za 60 milijuna eura, a on već kupuje drugu za 19

Piše MOZAIK SD
29. srpnja 2024. - 10:53

Kao i uvijek kod svađa i razvoda slavnih i bogatih najbolje prolaze - agenti za nekretnine. Tako i u slučaju Bena Afflecka i Jennifer Lopez.

Lani su obišli 80 imanja kako bi pronašli svoj dom iz snova na Beverly Hillsu, a sad ga prodaju za 60 milijuna dolara

Već tjednima krizne glasine o braku holivudskog glumca Bena Afflecka (51) i pjevačice Jennifer Lopez (55) dolaze do vrhunca. Prve sumnje da bi veza dviju zvijezda mogla završiti pojavile su se u svibnju ove godine, nakon što slavni par poznat pod nadimkom "Bennifer" mjesecima nije viđen zajedno.

image

Veljača 2024

Robyn Beck/Afp

Kako je časopis "People" izvijestio sredinom lipnja, Affleck je iselio iz vile na Beverly Hillsu, u kojoj je prethodno živio zajedno sa Jennifer, tijekom odsutnosti svoje supruge i potražio stan za iznajmljivanje u Brentwoodu, ekskluzivnoj četvrti Los Angelesa, kao privremeno mjesto za boravak. Nešto kasnije postalo je poznato da je par ponudio na prodaju imanje na Beverly Hillsu, u koje su se uselili u svibnju 2023.

image

Veljača 2024

Robyn Beck/Afp

Daljnji pokazatelji mogućeg skorog razdvajanja proizašli su iz činjenice da su Affleck i Lopez proveli drugu godišnjicu braka odvojeno 16. srpnja. Njezin suprug se također očito nije pojavio na zabavi Jennifer Lopez za njezin 55. rođendan 24. srpnja.

Kao što je američki časopis "TMZ" izvijestio 27. srpnja, čini se da je Ben Affleck navodno blizu dovršetka kupnje kuće u otmjenoj četvrti Pacific Palisades. Prema insajderu, Affleckova nova rezidencija koštat će oko 20,5 milijuna dolara (oko 19 milijuna eura) i imat će pet spavaćih soba i šest kupaonica, kao i radnu sobu, medijsku sobu i gostinjsku kuću.

Ostaje za vidjeti hoće li kupnja nekretnine Bena Afflecka također "zapečatiti kraj njegovog braka s Jennifer Lopez", kako predviđa "TMZ".

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck, neka sretnija vremena

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 02:51