StoryEditorOCM
Panoramapokušaj ubojstva

Žena s ljubavnikom pokušala ubiti muža, nije je bilo briga za djecu. Jedna ‘greška‘ u savršenom planu ga je spasila

Piše MOZAIK SD
23. kolovoza 2023. - 18:38

Amerikanka Lindsey Shiver mora se javljati policiji tri puta tjedno, nositi nanogicu i do daljnjega ostati u obiteljskoj kući na Bahamima.

Sve je to "zaslužila" nakon što je s ljubavnikom Adrianom Bethelom pokušala ubiti supruga Roberta Shivera, piše republika.rs.

Lindsay je navodno prije nekoliko mjeseci bila razočarana onim što je postao njezin suprug i otac njihovo troje djece. Svima je ispričala da je postao nasilan, da ju je više puta udario i vrijeđao te da želi razvod.

Iako je istina bila malo drugačija, Lindsey je točno znala što radi. Prije nekoliko tjedana pozvala je policiju nakon svađe s Robertom koji joj nije dopustio da uzme njihov privatni avion i ode do svog dečka.

Lindsey je vikend planirala provesti s dečkom, dok je njezin suprug želio odvesti svoja tri sina na odmor u obiteljsku kuću na Bahame.

Par se počeo svađati nakon što je Lindsay pokušala poletjeti njihovim privatnim avionom, ali Robert joj je rekao da ne može.

- Rekao sam joj da se ne šali s takvim stvarima jer će povrijediti djecu. To se ne radi pred njima - rekao je Robert.

Policijska nadzorna snimka snimljena 16. srpnja prikazuje par kako se svađa izvan kuće, nakon čega je Robert rekao policiji da su usred razvoda.

Lindsay je cijelo vrijeme pred policijom glumila žrtvu, optužujući supruga za fizičko zlostavljanje. Sve je to učinila kako bi pobjegla od njega i nekoliko dana kasnije ga likvidirala s ljubavnikom.

Lindsey je pala zbog poruke na telefonu. Dva dana nakon ove svađe sa suprugom poslala je ljubavniku poruku u kojoj ga želi ubiti. Zavjera za ubojstvo otkrivena je kada je policija upala u kafić u kojem je Bethel radio i pogledala u njegov telefon.

Lindsay je trenutno na uvjetnoj slobodi, nakon što je platila jamčevinu od 100.000 dolara za nju i njezinog ljubavnika.

Što se Roberta tiče, on i dalje želi razvod, a u međuvremenu je angažirao osiguranje ispred kuće kako mu Lindsayin ljubavnik, ali i ona, ne bi mogli neopaženo prići.​

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 11:43