StoryEditorOCM
PanoramaNEZAMISLIVO

Saznalo se što je britanska princeza Anne tražila od Mikea Tindalla prije vjenčanja sa Zarom: ‘Možete li je kriviti?‘

Piše MOZAIK SD
20. travnja 2024. - 14:49

Mike i Zara Tindall popularni su članovi britanske kraljevske obitelji. Čak su i "neophodni" zbog svog jedinstvenog položaja, piše britanski Mirror. Nećakinja kralja Charlesa III. i njen muž su u centru pažnje otkad je monarhu dijagnosticiran rak.

Tindall je poznat kao šaljivdžija i uvijek živi u skladu sa svojom reputacijom. Ususret vjenčanju sa Zarom, rekao je britanskom časopisu, da je svekrva princeza Anne izrazila želju da on napravi korekciju nosa.

Bivši profesionalni ragbijaš slomio je nos najmanje osam puta tijekom sportske karijere. Međutim, tada je pristojno odbio Annin zahtjev, jer bi operacija utjecala na njegove mnogobrojne planove u to vrijeme.

image

Mike Tindall i Zara Phillips

Tim Ireland/Afp

U razgovoru za Radio Times u studenom, branio je svekrvu: "Bila je to ležerna, šaljiva primjedba." To nije bila velika stvar. "Pogledajte moj nos - možete li je kriviti?" našalio se Tindall, koji je poznat po svojim šalama.

Tindall je 2022. sudjelovao u britanskoj verziji kampa džungle. U razgovoru sa svojim kolegama  otkrio je vjerojatno najneugodniji trenutak s princezom Anne. "Zara je slavila rođendan, bila je to tematska zabava disco 70-ih. Plesao sam u vlakiću, odjeća mi je bila prilično uska - stražnjica i noge ragbijaša jedva su stale unutra. Hlače su mi se poderale dok sam plesao sa svekrvom, točno ispred nje", rekao je Tindall, koji je rekao da je njegovo donje rublje bilo vidljivo. "Na boksericama koje sam tada nosio pisalo je: ‘Grickajte mi jaja.‘" Očito previše za Anne: "Kad sam se okrenuo, otišla je i rekla: ‘Radije to ne bih učinila‘", kaže Tindall.

Mike i Zara, koji su par od 2004. godine, objavili su zaruke neposredno prije Božića 2010. godine, a vjenčali su se 2022. godine. Unuka pokojne kraljice Elizabete II., Zara - bivša Phillips - nema titulu plemstva. Najpoznatija je po svojim uspjesima kao jahačica. Godine 2005. postala je dvostruka europska prvakinja, a godinu dana kasnije i svjetska prvakinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 12:09