StoryEditorOCM
PanoramaŠto gledati

Poznati i slavni često zasjednu pred mali ekran, provjerite koje vam filmove i serije preporučuju

Piše Mozaik SD
13. lipnja 2024. - 10:06

I oni, kad ne pune arene tisućama obožavatelja ili snimaju scene koje će vas "izbaciti iz postola", sjednu rado pred male ekrane i pogledaju s guštom kakav dobar film ili još bolju seriju.

Variety piše upravo o onom što bi vam bogati i slavni preporučili pogledati na TV-u. Nije ih loše zapamtiti, ipak je dugo, toplo ljeto pred nama, a komarci i vrućina nerijetko vam ne daju sna.

image

Leonardo DiCaprio

Andy Buchanan/Afp

Primjerice Leonardo DiCaprio je na sva zvona pohvalio serijal "Euphoria".

- Ta serija je nevjerojatna - kazao je.

Riječ je o serijalu napravljenom za mlađe, za tinejdžere, govori o grupi mladih koja prolazi sve u svojim životima, od problema s ljubavlju do onih ozbiljnijih s drogom i nasiljem. Serija je dostupna na HBO kanalu.

image

Keira Knightley

Green Hills Productions/World/Collection Christophel Via Afp

Glumica Keira Knightley nije štedjela vrijeme gledajući epizodu za epizodom "Killing Eve". Oduševljena je ulogama Sandre Oh i Jodie Comer. Neke odigrane scene, priznala je, ostat će joj zauvijek urezane. Serija se može pogledati na američkom Netflixu.

Mlađahni X-man Nicholas Hoult od srca je preporučio, za odrasle, ali i za djecu, seriju "Schitt‘s Creek". Sa svojim sinom, priznao je, rado gleda "Mickey and the Roadster Racers" kao i "Thomas the Tank Engine".

Sian Clifford, zvijezda "Fleabaga", preporučila je gledanje serijala o obitelji "Succession". Sviđa joj se i "Atlanta", a nedavno je pogledala i "Chernobyl" koji ju je, priznala je, apsolutno ostavio bez daha.

Zvijezda serije "The office" Ellie Kemper ponovno gleda "Mad Man".

- To je tako dobra serija, da sam je odlučila pogledati ponovno - kazala je.

image

Hugh Grant

Andrej Isakovic/Afp

Svima drag Hugh Grant kazao je kako je film koji ga je "oborio s nogu" bio "Midsommar", označio ga je za cijeli život, kazao je.

James Corden, voditelj, tvrdi kako mu je "Normal People" promijenio život. Riječ je o adaptaciji bestselera Sally Rooney.

image

James Corden

Aliah Anderson/Getty Images Via Afp

I Adele se dotakla omiljenih serija, piše Variety, pa je pohvalila britanski serijal "I May Destroy You".

image

Adele

Niklas Halle‘n/Afp

- To je najbolja stvar koju sam gledala na britanskoj televiziji godinama, osjetila sam gomilu emocija odjednom, apsolutno fantastično - kazala je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 14:02