StoryEditorOCM
PanoramaPAKLENI ‘dopust‘

Otvorila lažno bolovanje da ode na odmor i smrzla se kad je na aerodromu vidjela... ‘Sam bih sebe izbacio iz aviona‘

Piše MOZAIK SD
3. srpnja 2024. - 16:42

Svima nam je bar jednom palo na pamet da otvorimo bolovanje i otputujemo na odmor. Ovaj "savršeni" plan odlučila je sprovesti tiktokerica Grace, koja je na kraju priznala da njezin plan i nije bio toliko savršen, čak bi se moglo reći da joj je postao paklen u jednom trenutku, piše kurir.rs.

Ona radi kao freelancer u jednoj europskoj kompaniji, a slobodno vrijeme provodi u rodnom Baliju. Planirala je otputovati kući, ali umjesto da zamoli za slobodan dan, odlučila je slagati šefa da je bolesna i da neće dolaziti par dana.

Otvorila je bolovanje, a onda se uputila ka aerodromu kako bi otputovala kući. Međutim, nesretnim spletom okolnosti njezin šef je također odlučio tog dana otputovati na Bali, i to istim avionom.

- Čekala sam u redu, a onda ugledala poznato lice. Prišao mi je i sarkastično rekao: Pa zar je ovo bolnica - rekla je djevojka i dodala...

- Bila sam šokirana, ali smo se na kraju smijali zajedno. Pričali smo i u avionu, a šef mi je poslao ovu fotografiju.

image
PRINTSCREEN/TIKTOK/GRACHEVAALEIDYA

Ona je cijelu situaciju dokumentirala i podijelila na mreže, što je privuklo lavinu komentara.

“Plakao bih kao dijete i poslije dao otkaz”, “Sam bi sebe izbacio iz aviona”, “Možda šef nije bio ljut, jer je isto napravio”, glasile su neke od poruka.

Je li sve ostalo na osmjesima kad se vratila u kompaniju, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 17:17