StoryEditorOCM
Panoramahrabar i odlučan

Internetska senzacija: Čovjek uskočio u auto u pokretu i superherojskim potezom spriječio pravu katastrofu

Piše MOZAIK SD
27. kolovoza 2023. - 22:47

Twitterom se snimka proširila brzinom munje koja je zadivila i oduševila gledatelje diljem svijeta. Prikazuje nevjerojatan postupak jednog čovjeka koji je postao pravi heroj, piše klik.hr.

U mirnom susjedstvu dogodila se situacija koja je mogla imati katastrofalne posljedice. Automobil je bez vidljive kontrole i bez ikoga unutra nekontrolirano jurio nizbrdo prema raskrižju. U trenucima kada je opasnost bila neizbježna, našao se hrabar i brz junak. Kao iz akcijskog filma, hrabro je potrčao prema vozilu u pokretu i doslovno skočio kroz prednji prozor.

Njegova hrabrost i odlučnost došla je do izražaja kada je uspio dohvatiti ručnu kočnicu zaustavivši divlju jurnjavu automobila. Da nije bilo njegove brze reakcije, vozilo bi završilo zaglavljeno u kući prema kojoj je jurio.

Video ovog nevjerojatnog čina brzo se proširio društvenim mrežama osvojivši srca ljudi diljem svijeta. U samo nekoliko sati video je privukao više od 2,3 milijuna gledatelja. Nepoznati junak postao je prava internetska senzacija, a njegova nesebična hrabrost postala je inspiracija mnogima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 12:37