StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za utorak: Ribe su zaljubljene, Rakovima je na poslu napeto, Ovnovi imaju nepotrebne troškove...

Piše MOZAIK SD
12. prosinca 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Nepotreban izdatak mogao bi vam isprazniti novčanik, stoga razumno raspodijelite sredstva kojima raspolažete. Budite pažljivi s dokumentima i povjerljivim informacijama.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 5

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Spretnost u pregovaranju bit će vam od ključne važnosti u nalasku novog radnog mjesta ili poslovnog opstanka. Nemojte ignorirati tuđe osjećaje jer biste mogli i sebi naštetiti.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Iznenadit će vas egocentričnost pojedinca za kojeg ste mislili da je oličenje skromnosti. No, potrudite li se malo ga bolje upoznati, shvatit ćete da skriva veliku ranjivost.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

U radnoj sredini bit će vrlo napeto. Moguće su prepirke s kolegama koje će vam pokvariti raspoloženje. Obratite li se članovima obitelji, pronaći ćete najbrži izlaz iz problema.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Pokušat ćete odvojiti više vremena za obitelj i bližnje. Nastojat ćete se intenzivnije družiti s djecom ili im pomoći oko domaće zadaće. Vodite računa o nepodmirenim troškovima.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Osoba koju ste nedavno upoznali neće odustati od druženja. Iako ćete se praviti da ste nezainteresirani, odugovlačit ćete zbog straha da se nećete pokazati u najboljem izdanju.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Radite li s brojkama, iz predostrožnosti ćete sve dvaput provjeriti. No, mogla bi vam promaknuti pokoja sitnica. Najbolje je da isključite mobitel i usredotočite se na posao.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 5

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Držite se zadanih normi i neće vam se prikrasti nikakva greška u poslu. Uz povećan trud postići ćete napredak koji će nadređeni zapamtiti. Morat ćete češće protegnuti noge.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Nazovite rođaka ili prijatelja. Pokažete li da vam je stalo do njegovih problema i saslušate ga, možete biti sigurni da će vam stajati na usluzi bude li vam trebala pomoć.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Snosit ćete krupnu odgovornost za projekt koji ste se prihvatili. No, trema koja bi vas mogla uhvatiti neće vas pokolebati u realizaciji inovacija koje želite primijeniti.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Neće vam odgovarati odluka nadređenih da pričekate s određenim poslovima. Nastojat ćete zadržati distancu kad vam pojedini znanci budu povjeravali svoje privatne probleme.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Vaši osjećaji prema novoj simpatiji će se produbiti. Unatoč dvojbi je li prerano da ih otvoreno pokažete, nemojte ih skrivati. Ne pretjerujte s hranom koja šteti vašem zdravlju.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 06:36