StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za utorak: Blizanci su nemirni i napeti, Djevice se samokontroliraju, Ribe će se nekom zamjeriti...

Piše MOZAIK SD
14. studenog 2023. - 08:00

Ovan

Odlučit ćete da je vrijeme za rezanje troškova zbog straha od neizvjesne budućnosti. Mnogi će se uključiti u stambenu štedionicu ili će ugovoriti životno osiguranje, dok će neki razmišljati o ulaganju u nekretnine. 

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Bik

Lako vas je isprovocirati, što će zlonamjerni pojedinci danas spretno koristiti protiv vas. Izbjegavajte nepotrebna prepucavanja ako nemate čvrste argumente i ne ulazite u rasprave koje vas se ne tiču.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Blizanci

Bit ćete nemirni i napeti. Iako ćete stalno nekamo žuriti, nećete izbjeći kašnjenje, a zbog nesmotrenosti biste mogli nešto razbiti ili izgubiti. Izbjegavajte rukovanje oštrim predmetima i popravak kućanskih aparata. 

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Rak

Bavite li se poslom koji volite i smatrate korisnim, pronalazit ćete mnogo zadovoljstva u radu. Bez oklijevanja ćete prihvatiti povećanu odgovornost procijenite li da bi vam se to moglo isplatiti u budućnosti.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

Lav

Posvetit ćete se potrebama djece i obitelji. Iako će vas to umoriti, bit ćete sretni što ste proveli vrijeme na koristan način. Porast poslovnih zaduženja teško će vam pasti. Imat ćete dojam da niste na visini zadatka.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

Djevica

Neki bi vam se planovi mogli izjaloviti pa budite spremni na ustupke. Zauzimanje mirnog pristupa i zadržavanje samokontrole u nepredviđenim okolnostima bit će ključno za uspješno savladavanje izazova.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

Vaga

Očekuje vas porast troškova vezanih za dom i kućanstvo. Nećete dobro raspolagati s novcem pa bi bilo poželjno da danas zaobiđete dućane, a posebno trgovine s odjećom ili sitnicama za uređenje stana. 

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

Škorpion

Porast ambicija potaknut će vas da prionete na ostvarenje planova. Iako će vas motivirati želja za zaradom, bit će vam iznimno važno i da se dokažete pred sobom i drugima. U ljubavi će doći do porasta tenzija. 

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Strijelac

Poželjet ćete malo mira i predah od obaveza pa ćete usporiti ritam. Vrijeme provedeno u samoći, uz knjigu i čašu vina pokazat će se kao odlična psihoterapija. Mogao bi vas iznenaditi poziv ili poruka osobe iz prošlosti. 

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

Jarac

Dobit ćete priliku poboljšati odnos s partnerom ili izgladiti nesuglasice s prijateljem. Preuzmete li svoj dio odgovornosti za nastalu situaciju, doći će do pomirenja. Osluškujte intuiciju prilikom donošenja odluka. 

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

Vodenjak

Obavljat ćete zadatke koji zahtijevaju dosjetljivost i brzo razmišljanje. Ljudi će se oslanjati na vašu pomoć jer će cijeniti što ste iskreni i uviđavni. Davat ćete korisne savjete iza kojih će stajati dobre namjere.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

Ribe

Nekome ćete se zamjeriti zbog nepromišljenih izjava. Nećete se suzdržavati prilikom iznošenja mišljenja, ali neće svi cijeniti takav direktan pristup. Primijetite li da ste nekoga povrijedili, na vrijeme se ispričajte.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 03:32