StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za subotu: Rakovi će primiti zbunjujuću poruku, Vodenjacima prijeti svađa, Ribe očekuje romantična poruka

Piše MOZAIK SD
20. travnja 2024. - 08:00

Ovan

Provest ćete vikend aktivno. Spojit ćete ugodno s korisnim i posvetiti se radovima u vrtu i okućnici, što će biti sjajna prilika da boravite na otvorenom i budete korisni. Neki će organizirati roštilj za društvo.

LJUBAV: 4 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Osjećate se spremno za izazove. Ako vas je netko povrijedio ili ste bili žrtva manipulacije, skupit ćete snagu i lupiti šakom o stol. Počet ćete se više boriti za sebe ne prezajući od drastičnih poteza.

LJUBAV: 4 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 5

 

Blizanci

Malo ćete usporiti ritam. Osjetit ćete potrebu da se udaljite od obitelji i prijatelja i posvetite svojim potrebama. Posvetit ćete se starom hobiju, otići na masažu, igrati kompjuterske igre ili gledati serije.

LJUBAV: 4 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Primit ćete poruku koja će vas zbuniti. Nećete biti sigurni što vam je netko htio poručiti pa ćete ostati suzdržani dok ne dobijete više informacija. Idete li na proslavu, odlično ćete se provesti.

LJUBAV: 3 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 5

 

Lav

Bit ćete dominantni i samouvjereni, ali činjenica da ste najglasniji ne znači da ćete biti u pravu. Netko će vam se suprotstaviti i jasnim argumentima dokazati da ste u zabludi.

LJUBAV: 4 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Nakon duljeg vremena, osjetit ćete optimizam. Imat ćete dojam da se stvari pomiču s mrtve točke, a teškoćama nazire rješenje. Nalet energije i entuzijazma potaknut će vas na iniciranje promjena.

LJUBAV: 4 NOVAC: 5 ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Ne obazirite se puno na tuđe mišljenje. Ne možete svakome ugoditi. Ne trošite vrijeme ni energiju na zlobne pojedince koji vam žele nauditi komentarima. Mogli biste naprasno izaći iz lošeg odnosa.

LJUBAV: 3 NOVAC: 3 ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Ako vam veza ne funkcionira, nećete sjediti prekriženih ruku i čekati da se situacija poboljša. Inzistirat ćete na rješavanju problema, ne odustajući dok ne istjerate sve na čistac. Ići ćete na sve ili ništa.

LJUBAV: 3 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Nećete ljenčariti. Iskoristit ćete slobodne dane za veliko čišćenje stana i rješavanje nepotrebnih stvari. Poklonite li nekome višak odjeće ili igračaka, silno ćete ga razveseliti.

LJUBAV: 4 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Energija i optimizam rastu. S više ćete se odlučnosti posvetiti rješavanju problema, a najviše će napredovati intimni život. Razriješit ćete dio nesuglasica s bližnjima i okrenuti se budućnosti.

LJUBAV: 4 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 5

 

Vodenjak

Odnosi s ukućanima bit će na rubu svađe. Kazat ćete nešto što im se neće svidjeti ili će netko vas izazvati kritikom koja će ubosti tamo gdje najviše boli. Povucite se na vrijeme i spriječite dramu.

LJUBAV: 3 NOVAC: 4 ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Posluži li vrijeme, provedite vikend u prirodi. Ništa vas neće opuštati više od izleta na roštilj ili ribolov. Okruženost zelenilom ispunjavat će vas spokojem. Neke će obradovati romantična poruka.

LJUBAV: 5 NOVAC: 5 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 14:56