StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za petak: Ovnovi oko sebe šire vedrinu, Rakovi bi se mogli razočarati, Vage će zaboraviti na obaveze

Piše MOZAIK SD
24. svibnja 2024. - 08:01

OVAN

Nemojte se zatvarati u stan. Društvene aktivnosti utažit će vam žeđ za akcijom i zabavom i pružiti priliku da proširite krug poznanika. Oko sebe ćete širiti vedrinu i motivirati druge da dadu sve od sebe.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Vaša će se novčana situacija poboljšati. Moći ćete računati na sretne okolnosti, ali zarada će u većini slučajeva biti plod truda i pametnog ulaganja. Ako vam je dosadio imidž, sjajno je vrijeme za promjenu.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Ulazak Venere u vaš znak budi optimizam i želju za zabavom. Raste vam potreba za izlascima i druženjem, a posebno će vam goditi pažnja i pohvale. Samcima će netko probuditi leptiriće u trbuhu. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

RAK

Mogli biste se razočarati u onog od koga ste puno očekivali. Rastužit ćete se kada shvatite da vam nije bio iskren, ali dajte mu priliku da vam objasni svoju stranu priče. Nemojte donositi ishitrene zaključke.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

Nemojte dopustiti da vas itko omalovažava i kritizira. Zauzet ćete se za sebe ako se osjetite ugroženo, a neće vam biti teško ni stati u tuđu obranu primijete li da je izložen nepoštenim napadima.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

Samcima će se svidjeti osoba iz drugog grada ili države. Poneseni osjećajima, mogli biste započeti vezu na daljinu, iako ste oduvijek tvrdili da to za vas nije opcija. Poradite na poboljšanju poslovnih odnosa.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Zaputite li se u izlazak, nećete požaliti. Zaboravit ćete na obaveze u društvu prijatelja, a samci će uspostaviti poznanstvo koje bi se moglo prometnuti u nešto ozbiljnije. Razveselit će vas i kraće putovanje.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Ljudi vam neće izlaziti u susret, a neki bi vam mogli uskratiti pomoć na koju ste računali. To će vas razočarati, ali ćete shvatiti da se trebate više oslanjati na sebe. Klonite se stresa koliko je moguće.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Zbog zaokupljenosti obavezama i nedoumicama nećete ni primijetiti da bliska osoba treba pomoć. Rastužit ćete se optuži li vas da vam nije stalo, jer ste svjesni da je niste namjerno zapostavili.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Odnosi s ukućanima bit će napeti. Morat ćete se pozabaviti rješavanjem obiteljskih problema koje dugo gurate pod tepih. Ojačajte imunitet uzimanjem dodatnih vitamina i izbjegavajte veće napore.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

Samci će uživati u pažnji suprotnog spola, a danas započeta veza temeljit će se na sirovim strastima. Uživat ćete ugled na poslu jer ćete dokazati da ste kolegijalni i da se snalazite u kriznim situacijama.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

RIBE

Nastojat ćete očuvati lijep i mladenački izgled pa ćete kupovati vrhunske preparate. Neki će otići u kozmetički salon ili solarij, dok će drugi obnoviti garderobu. Izbjegavajte rasprave s ukućanima.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 00:39